Přejít k hlavnímu obsahu

S DOTA 2 týmy se roztrhl pytel

8. 1. 2013 | 21:20 Dota 2
  Na ČeskoSlovenské scéně se rodí velká konkurence týmů.
Výchozí obrázek

 

 

Na ČeskoSlovenské scéně se rodí velká konkurence týmů.

Po oficiálním oznámení PLAYzone ligy a MČR klasifikace na rok 2013, se s týmy na naší scéně doslova roztrhl pytel, stávají se hlavními pilíři každé multigamingové organizace.

Minulý týden došlo k oznámení oficiální podpory Dota 2 u občanského sdružení Gunrunners, a dnes se přidávají další.

Do všeobecně známe organizace SlowVirus se po ukončení spolupráci se zahraničními hráči vrací Česká krev. Tým v poslední době hrající pod názvem mrtvé organizace Faberi Bellatores.
Tým který je pospolu již půl roku se nyní zařazuje do kádru SlowVirus, věřme že u SlowVirus vydrží déle než 3 měsíce jako původní ukrajenský celek.

Vyjádření Miloše "SGL" Smažíka - manažera SlowVirus

Ukrajinsko-slovenská DOTA2 sekce nás reprezentovala na online turnajích velmi dobře ať už na STARLADDERU kde se dostala mezi TOP8 z 1024 jiných týmů v SEMI SERIES a nebo na českých turnajích pořádanými portálem DOTA2.cz. Změnu jsme měli v plánu ale ne takovou jak by se dalo čekat. Nicméně nakonec bylo vše jinak, a my jsme byli nuceni udělat přímou výměnu sekce. Myslíme si, že jsme našli kvalitní náhradu a doufáme, že nová sekce bude podávat stejné ba ne lepší výkony, než podávala doposud. Naší bývalé sekci děkujeme za příkladnou reprezentaci a nové sekci přejeme hodně štěstí pod naší organizací.

Vyjádření Daniela "eXi" Rapanta - kapitána sekce

Celý náš tým si váží příležitosti, která nám byla dána od týmu SlowVirusu. Za celou dobu co jsme pospolu tak se náš tým několikrát proměnil ale to Jádro Dk, Jimix, eXi, Konas zůstalo, takže se několikrát měnil jen pátý člen. Momentálně je pátý člen Czech Republicuric0 a doufáme, že takto zůstaneme jelikož to velmi dobře klape. Potenciál dosáhnout větších úspěchů tu je a my věříme, že to vyplníme. Budeme se snažit velmi dobře reprezentovat tým SlowVirus jak v chování tak v herních dovednostech. Doufáme,že spokojenost bude jak na naší straně tak na straně SlowVirusu. Děkujeme za podporu od týmu a fanoušků. Držte nám palce v budoucnu.


Nová SlowVirus DOTA 2 sekce:
Czech Republic Daniel "eXi" Rapant
Czech Republic Jan "Konasek" Konieczek
Czech Republic Jan "jimix" Gavlas
Czech Republic Jaroslav "LegendCube" Volmut
Czech Republic Jakub "uric0" Homola

K Českému SlowVirus se připojuje i méně známa Slovenská organizace Peasant Gaming. V Peasant lze logicky nalézt pouze hráče opravdu nejhranější a progamingových her, League of Legends, Counter Strike:GO a nyní Dota 2, stačí přidat ještě Starcraft 2 a bude tým kompletní.

Vyjádření Dana 'Smudla' Hamerníka - kapitána sekce

Není tomu tak dávno co jsme ve Vladově mixu Ale já to chcem vyhrát hráli Dotabro, Undzwei a vánoční turnaj a ono to celkem šlo. Řekli jsme si, že by nebylo špatné zahrát pár cw, potrénovat a zlepšit se. Přibrali jsme Rybu a Urica, který nahradil maminečku, zahráli pár cw, kompletně jsme přeházeli pozice a z mixu byl najednou celkem fungující team. Team, jehož hlavním cílem je se zlepšovat a hrát dobrou dotu. Dostali jsme zajímavou nabídku od Peasant Gaming a řekli jsme si, že do toho půjdeme. Čas ukáže, jestli máme na víc než nějaké sobotní nightcupy, jestli dokážeme ustát občasné hádky na TS, jestli nám to vlado neleavne po první prohře a tak dále... Inu, přejte nám štěstí, budeme ho potřebovat.

Nová Peasant Gaming DOTA 2 sekce:
 Dan 'Smudla' Hamerník
 Vlado 'Mikushiru' Slezák
 Kryštof 'Ryba' Rybka
 Jakub 'uric0' Homola
 Vlado 'vlado' Krajčí

Nová sestava Gunrunners DOTA 2 sekce:
 Miroslav „3QUULU5“ Koníček
 Adam „Ade“ Koníček
 Jakub „Skvrnity“ Stolář
 Erik “MaYeR” Turňa
 Matěj „mao“ Molnár

Kdo příjde další?