Přejít k hlavnímu obsahu

Imaginary Gaming bez CS:GO týmu

22. 3. 2013 | 19:49 Counter-Strike 2
Francouzský herní celek Imaginary Gaming ztrácí svůj Counter Strike: Global Offensive tým. Ten tak opouští tuto organizaci po několikaměsíčním působení.
Výchozí obrázek

Francouzský herní celek Imaginary Gaming ztrácí svůj Counter Strike: Global Offensive tým. Ten tak opouští tuto organizaci po několikaměsíčním působení.

CS:GO tým působil pod záštitou organizace Imaginary Gaming od prosince minulého roku. Po té, co byla uzavřena smlouva začal tým dokazovat, že jeho angažmá nebylo špatným krokem. Po několika týdnech u Imaginary totiž tým získal svůj první velký úspěch – třetí místo na SLTV StarSeries Finals na Ukrajině.

Poté však přišla krize, která tým, ve kterém působí i Steeve "Ozstrik3r" Flavini, dostala do svízelné situace. Celek začal podávat velmi špatné výsledky a po sérií neúspěchů a špatných umístění došla vedení trpělivost a rozhodlo se tým „pokárat“ a nevyslat jej na veleočekávanou událost Copenhagen Games.

Tým však toto rozhodnutí nepřijal kladně, ba naopak. Vzhledem k tomu, že se Copenhagen Games odehraje už příští týden, sestava se rozhodla, že ukončí spolupráci s organizací Imaginary Gaming a pustí se do usilovného hledání potencionálního sponzora, který by týmu nabídl pomocnou ruku a ten se tak mohl zúčastnit Copenhagen Games.

Francouzský tým pod vedením velezkušeného borce Steeva "Ozstrik3r" Flaviniho tak bude prozatím hrát pod názvem JAS a to do doby, než najde nový domov. Celek je v současnosti na devátém místě v žebříčku SLTV StarSeries. Také jej čekají boje ve skupině v turnaji RaidCall EMS One. Ve skupině narazí na německý celek n!faculty, gamed!de a česko-slovenské borce z týmu 3DMAX.

Sestava bývalých Imaginary Gaming:

{#Francie} Steeve "Ozstrik3r" Flavini
{#Francie} Richard "shoxie" Papillon
{#Francie} Kevin "Uzzziii" Vernel
{#Francie} Michel "mshz" Nguyen
{#Francie} Engin "MAJ3R" Kupeli

{#Francie} Thomas "akeR" Radovic (backup)