Přejít k hlavnímu obsahu

MoOnTy: "Skupiny nie sú až tak dôležité"

30. 3. 2013 | 16:14 Counter-Strike 2
Skupiny jsou u konce a první krátký rozhovor pro PLAYzone poskytnul hráč týmu Necroraisers Matej 'MoOnTy' Kandlbauer. Pro připomenutí, NR skončili ve skupině A na třetím místě.Ahoj MoOnTy. Skupinová fáze je za námi, jaké jsou tvoje momentální pocity z vaší hry?
Výchozí obrázek

Skupiny jsou u konce a první krátký rozhovor pro PLAYzone poskytnul hráč týmu Necroraisers Matej 'MoOnTy' Kandlbauer. Pro připomenutí, NR skončili ve skupině A na třetím místě.

Ahoj MoOnTy. Skupinová fáze je za námi, jaké jsou tvoje momentální pocity z vaší hry?

No nebudem behať okolo horúcej kaše, hráme veľmi zle, mame problem s komunikáciou, ale myslím si, že zápas od zápasu sa to zlepšuje. Skupiny nie sú až tak dôležité, teraz ideme do playoff, som zvedavý na pavúk. Základom bude nedostať sa do LB.

Co bude podle tebe potřeba zlepšit kromě komunikace do dalších zápasů?

Hráme si to svoje, to nám v podstate vychádza, takže nám chýba hlavne tá komunikácia, na ktorej to viazne.

1

Necroraisers na ICL 15 - Zleva: MoOnTy, sniper

Prohráli jste se dvěma týmy - east! a UniversalSoldiers. Co říkáš na Poláky, kteří byli menší neznámenou? Jak to vidíš s ambicemi east, kteří nezaznamenali jedinou prohru?

UniversalS podľa mňa nie sú moc dobrí, my sme si zápas s nimi jednoducho prehrali sami. Myslím si, že east! nebudou mať na tejto lance problémy, ale chceli by sme si s nimi ešte zahrať :)

Poslední otázka, co říkáš na prostory, ve kterých se ICL odehrává, a všeobecně na organizaci?

No organizácia bola spočiatku (piatok) z môjho pohľadu nič moc, neuveriteľne veľké delaye medzi zápasy, len jeden možno dva admini tu vie po anglicky. Ale dnes povedzme, že to ide. PS: Je to neuveriteľné teplo.

Díky moc, hodně štěstí do playoff.

Taky vďaka.

Štítky: ICL 15
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.