Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba a nové AD Carry

30. 4. 2013 | 02:33 League of Legends
Tým eSuba.INTEL v neděli 28.4. představil svého nového zastánce postu AD Carry - Jana "Johnny" Václavíka.Ano, čtete správně, novou posilou týmu eSuba.INTEL se stává Jan "Johnny" Václavík, coby na postu AD Carry a právě s postem ADC má za tři roky hraní LoL již bohaté zkušenosti. Zbytek týmu věří, že právě tato volba je ta správná a že "Johnny" bude ten který celku pomůže zpět do čela. Jak bude kompletní sestava fungovat ukáže čas, píle a hlavně další příchozí hráči.
Výchozí obrázek

Tým eSuba.INTEL v neděli 28.4. představil svého nového zastánce postu AD Carry - Jana "Johnny" Václavíka.

Ano, čtete správně, novou posilou týmu eSuba.INTEL se stává Jan "Johnny" Václavík, coby na postu AD Carry a právě s postem ADC má za tři roky hraní LoL již bohaté zkušenosti. Zbytek týmu věří, že právě tato volba je ta správná a že "Johnny" bude ten který celku pomůže zpět do čela. Jak bude kompletní sestava fungovat ukáže čas, píle a hlavně další příchozí hráči.

                               

Tým za posledních pár dnů prošel zásadními změnami v sestavě. Tou nejzásadnější a zároveň nejbolestivější "ranou" byl odchod hráčů Gornagala, Narderuse a Rutgena do nově vzniklého týmu Benched Gaming. Pavel "Herdyn" Mikeš a Jan "Rikytan" Kusák zůstali v týmu a začali hledat nové posily a první z nich je právě již zmíňovaný "Johnny".

eSuba nyní bude v následujících pár dnech odhalovat další členy LoL týmu.

Nynější sestava eSuba.INTEL:

{#Česká Republika} Pavel "Herdyn" Mikeš
{#Česká Republika} Jan "Rikytan" Kusák
{#Česká Republika} Jan "Johnny" Václavík
{#Česká Republika} TBA
{#Česká Republika} TBA