Přejít k hlavnímu obsahu

World of Tanks na PLAYzone

19. 6. 2013 | 14:32 World of Tanks
O World of TanksWorld of Tanks je týmová masivně multiplayerová online akční hra věnovaná obrněné bojové technice. Pusťte se do epických tankových bitev Druhé světové války spolu s hráči z celého světa! Vaše možná výzbroj zahrnuje více než 160 obrněných vozidel z USA, Německa, Francie a Sovětského Svazu, detailně zpracovaných podle historických předloh.
Výchozí obrázek

O World of Tanks

World of Tanks je týmová masivně multiplayerová online akční hra věnovaná obrněné bojové technice. Pusťte se do epických tankových bitev Druhé světové války spolu s hráči z celého světa! Vaše možná výzbroj zahrnuje více než 160 obrněných vozidel z USA, Německa, Francie a Sovětského Svazu, detailně zpracovaných podle historických předloh.

Bohatý systém autentických vylepšení a vývoje Vám umožní postupně získat a ovládat kterékoli z vozidel a zbraní ve hře. Ať už chcete nepřítele předehnat a obelstít pomocí obratných lehkých tanků, prorazit nepřátelské linie se středními tanky, zcela zdecimovat cíl pomocí těžkých tanků nebo ostřelovat z dálky pomocí dalekonosných houfnic, každý typ jednotky má své výhody a stává se mnohem efektivnějším pod vedením zkušeného velitele.

Být jen dobrým Velitelem Vám k vítězství stačit nebude! Ve World of Tanks záleží na týmové spolupráci. Vítězství je třeba dosáhnout spojením Vašich sil a sil ostatních členů týmu, kdy každý musí sehrát svou roli na bojišti. Postupujte dle vlastní taktiky při budování své sbírky pancéřových vozidel a předveďte nadřazenost Vašeho tanku!

Nejdokonalejší zpracování války tanků

Noví hráči se během minuty dostanou do rychlé, napínavé a adrenalinové bitvy plné důležitých rozhodnutí. Po vstupu na bojiště musíte být odvážní, rozhodní a přízpůsobiví, abyste v pekelném víru oceli a explozí uspěli.

Ponořte se do intenzivního boje tank proti tanku a užijte si nový, revoluční herní styl kombinující osvědčené principy z několika herních žánrů. Doposud nevídané spojení herních vlastností, vrcholná grafika a ohromující efekty zajišťují realistický a adrenalinový zážitek.
Simulátor. Realistické modely a propracované vlastnosti mnoha různých typů vozidel a tanků Vás přenesou do role Velitele uprostřed brutálního útoku ocelových monster.

RPG. Váš obrněný stroj není jen plechovka na pásech - je to živoucí a vyvíjející se mechanismus, se kterým musíte umět zacházet. Skrze výzkum dostupných vylepšení a úprav je nutné maximalizovat jeho výkon na bojišti.

Akce. Zůčastněte se společného vyhledávání  a zneškodnění nepřátelských sil. Ale nezalekněte se ani vyrovnaného duelu, kde Vaše rychlost a reakce jsou stejně důležité jako v jiné střílečce.

 

Strategie. Mezi přeživšími tankisty platí jen jedno pravidlo - spolupracujte s týmem! Rozdělte si role, postupujte podle plánu a poražte své nepřátele na počest svého týmu!

Velký výběr tanků

Obrovský výběr tanků, které máte k dispozici zahrnuje více než 220 vozidel z Německa, Francie, Sovětského svazu,USA, Číny a Británie z třicátých až padesátých let minulého století - zlatá éra tanků!

Nyní máte mimořádnou příležitost řídit jakéhokoli obrněnce z tohoto období. Hra obsahuje mnoho legendárních tanků z Druhé světové války, jako jsou T-34, Tiger nebo Pershing. Jsou zde také experimentální modely a prototypy, které se na bojištích vůbec neocitly.

Epická tanková střetnutí

Brutální bitvy až 30 bojových vozidel se odehrávají na rozlehlých a detailně zpracovaných bojištích - všechny druhy terénů, od rozlehlých polí, hornatých oblastí, lesů, pouští až po městskou zástavbu nebo průmyslové oblasti. Rozmanité prostředí a terén poskytují nekonečné množství taktických možností, od agresivních rychlých úderů, po obkličovací manévry a diverzní útoky.

Propracovaná týmová souhra

Chcete s přáteli dobýt svět? Můžete toho dosáhnout jako tým ve válce tanků! Nespočetná území a mapy se mohou stát svědky vašeho vítězství.  Rozumné rozdělení a zodpovědné splnění úkolů v rámci vašeho týmu Vám poskytne potřebnou výhodu nad hůře organizovanými jednotkami nepřítele.