Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Predstavujeme komentátora Trackmanie

MČR 2013 je za dverami a je na čase predstavť komentátora, ktorý Vás bude sprevádzať turnajom v hre Trackmania Nations Forever.Meno komentátora, ktorý Vás bude sprevádzať turnajom je Jakub "Sushi" Suchý, ktorý sa o sebe hovorí:
Výchozí obrázek

MČR 2013 je za dverami a je na čase predstavť komentátora, ktorý Vás bude sprevádzať turnajom v hre Trackmania Nations Forever.

Meno komentátora, ktorý Vás bude sprevádzať turnajom je Jakub "Sushi" Suchý, ktorý sa o sebe hovorí:

Zdravím všechny čtenáře Playzonu,
Jmenuji se Jakub Suchý a vystupuji pod přezdívkou Sushi. Je mi 18 let, bydlím v Karlových Varech a věnuji se především hraní Trackmanie, kterou s přestávkami hraju čvrtým rokem, mezi moje mimoherní aktivity patří jak jste si již podle fotky mohli všimnout rozhodčí ledního hokeje.

Co se týče ofline akcí, mám zkušenosti především z top zápasů z CZ/SK, na světovou scénu mám odkomentovány pouze 2 zápasy. Mojí rozhodně největší online akcí byl Lancraft 2011, který se konal v Novém městě.

Jakuba sme kvôli turnaju aj trocha vyspovedali. Čo si myslí o turnaji, zmene miesta konania MČR, účastníkoch, šancu na úspech konkrétnych hráčov?

Co se dostupnosti týče, je rozhodně Praha strategicky výhodnější místo. Na druhou stranu infrastruktura a celkové zázemí bylo na Jezerce ideální. to, zda-li bude letošní MČR lepší, prověří až akce samotná.

Rozhodně největším překvapením je pro mne Tadeas. Konstatními výkony si zaslouženě vybojoval 2 místo. Jinak bych nebral velký ohled co se týče konečného pořadí na to, jak se kdo umístí na samotném MČR. Horkými kandidáty jsou rozhodně jezdci stáje eSuba, za kterými stojí nejeden úspěch. Je pro mne nyní těžké spekulovat, ale line-up je natolik vyrovnaný, že v něm není jediný hráč, který by neměl šanci MČR ovládnout.

 Odhadované koncové poradie

  1. Tween
  2. Kappa
  3. hakkiJunior
  4. Kubayz
  5. NeO
  6. Sharkyn
  7. Tadeas
  8. Mirasek