Přejít k hlavnímu obsahu

Ladies sekce u iNfected?

1. 10. 2013 | 23:08 League of Legends
Ano je to tak, iNfected získává historicky první dívčí sekci. V jaké hře to vlastně je? No přece naše oblíbená League of Legends.
Výchozí obrázek

Ano je to tak, iNfected získává historicky první dívčí sekci. V jaké hře to vlastně je? No přece naše oblíbená League of Legends.

Holky spolu hrají něco kolem měsíce a už měly nějaké nabídky. Na štěstí pro nás holky se rozhodly vstoupit do iNfected. Doufáme že toho nebudou litovat a že splníme jejich očekávání a to samé čekáme my od nich. Naše první dívčí sekce by se měla prvně ukázat na bootcampu, který budeme pořádat v říjnu. Tuto akci, která bude první naší takovou zkušeností, si doufejme pěkně užijí a nejen ony, ale celý iNfected.

Vyjádření kapitánky Ivany "Glee" Mlynaříkové:

Ahoj, poté, co jsme s Kayii odešly z minulého týmu, jsme dostaly nápad založit nový, který by dnes už eSuba ladies mohl konkurovat. Ozvala se nám Nutella (junglerka) a daly jsme se do toho. Shimy jsme našly celkem rychle, zalíbila se nám a hned jsme jí uvítaly v týmu. Posledním článkem byla topařka. Tady jsme měly asi největší problém. Vyzkoušely jsme pár slečen, žádná nám ale nevyhovovala. Nakonec jsem kontaktovala Rinealku, která TOP nemainuje, ale kvůli nám se ho rozhodla naučit. Tým byl na světě. 

V podstatě hned po zveřejnění týmu se mi ozvala organizace iNfected, že by měli zájem nás vzít pod jejich křídla. S holkama jsme to dlouho zvažovaly, či má cenu jít pod organizaci, když jsme se teprve složily. Nakonec jsme se dohodly, že by to pro nás mohla být dobrá šance. iNfected není zatím tak známý (pozn. redakce - zřejmě myslela pro ni :P) multigaming a rozhodly jsme se ho "proslavit". Chtěla bych tímto moc poděkovat týmu iNfected za vřelé přijetí jak za mě, tak i za ostatní holky.

Sestava iNfected - Gaming Ladies:

{#Česká Republika} Ivana "Glee" Mlynaříková
{#Česká Republika} Zuzka "Rinael" Resslová
{#Česká Republika} Ivana "ShimyCZ" Kovářová
{#Česká Republika} "Nutella"
{#Česká Republika} Klára "Kayii" Misič