Přejít k hlavnímu obsahu

Ninjas in Pyjamas získávají tři posily

3. 11. 2013 | 17:36 League of Legends
Evropský tým Ninjas in Pyjamas opět mění sestavu a to ještě radikálněji než naposledy.Před pár týdny se rozhodlo vedení této organizace vyplatit dvojici hráčů SK Gaming, aby v další sezóně působili pod vlajkou NiP. John 'hyrqBot' Velly a Kevin 'kev1n' Rubiszewski se k týmu připojili relativně ihned a šlo vlastně o jeden z prvních přestupů po konci Worlds.
Výchozí obrázek

Evropský tým Ninjas in Pyjamas opět mění sestavu a to ještě radikálněji než naposledy.

Před pár týdny se rozhodlo vedení této organizace vyplatit dvojici hráčů SK Gaming, aby v další sezóně působili pod vlajkou NiP. John 'hyrqBot' Velly a Kevin 'kev1n' Rubiszewski se k týmu připojili relativně ihned a šlo vlastně o jeden z prvních přestupů po konci Worlds.

1
Z bývalé sestavy Ninjas in Pyjamas bohužel zbyl jen Freeze. (druhý zprava)

Nyní však přichází další velké změny, které se bohužel týkají i jednoho z výše zmíněných hráčů. Rubiszewski se po krátké době u NiP bude muset rozloučit a hledat nové zázemí, jelikož na jeho místo přichází bývalý topař Lemondogs Morten 'Zorozero' Lyng Rosenquist.

A to není jediný příchod hráče Lemondogs, spolu s Rosenquistem totiž příchází další dvojice bývalých hráčů LD - na uvolněné místo Sørena 'Bjergsen' Bjerga přichází neméně talentovaný midař Erlend 'nukeduck' Holm společně se supportem Alfonsem 'Mithy' Aguirre Rodriguezem.

Příchod Rodrigueze tak znamená odchod do pozadí pro Martin 'Deficio' Lynge. Ten už údajně delší dobu prahnul po zapojení se do managmentu, a také koučování, což se mu nyní vyplní. Bude také zajímavé sledovat novou botlinku Ninjas in Pyjamas, jelikož jediný základní kamen ze summer splitu Aleš 'Freeze' Kněžínek se zná s Mithym již z působení v týmu před vstupem do LCS.

2
Jak se bude dařit jedinému českému zástupci v LCS? (Zdroj: Hitpoint)

Po těchto změnách by kev1n neměl v kádru NiP zůstat ani jako náhradník. Z lavičky týmu také odcházejí i NeeGodBro a TheTess, zůstává jen Tobias 'Malunoo' Magnusson a také nedávná akvizice z lemondogs Rammus 'MrRallez' Skinneholm.

Nynější sestava Ninjas in Pyjamas

{#Dánsko} Morten 'Zorozero' Lyng Rosenquist – Top Laner
{#Francie} John 'hyrqBot' Velly – Jungler
{#Norsko} Erlend 'nukeduck' Holm – Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek – AD Carry
{#Španělsko} Alfonso 'Mithy' Aguirre Rodriguez – Support

{#Dánsko} Martin 'Deficio' Lynge - Trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.