Přejít k hlavnímu obsahu

Dignitas konečně s novým topařem

12. 11. 2013 | 21:11 League of Legends
Další z amerických celků konečně představil svoji sestavu pro nadcházející sezónu.Před měsícem opustil sestavu Dignitas topař Alan 'KiWiKiD' Nguyen. Oproti jiným změnám v zámoří si čtvrtý nejlepší tým Severní Ameriky dal chvíli na čas s oznámením nové posily, která přichází z konkurenční organizace Curse Gaming. Nguyen zůstává u Dignitas na pozici náhradníka, tudíž se zřejmě neočekává, že by v blízké době přešel do jiného týmu.
Výchozí obrázek

Další z amerických celků konečně představil svoji sestavu pro nadcházející sezónu.

Před měsícem opustil sestavu Dignitas topař Alan 'KiWiKiD' Nguyen. Oproti jiným změnám v zámoří si čtvrtý nejlepší tým Severní Ameriky dal chvíli na čas s oznámením nové posily, která přichází z konkurenční organizace Curse Gaming. Nguyen zůstává u Dignitas na pozici náhradníka, tudíž se zřejmě neočekává, že by v blízké době přešel do jiného týmu.

1

Novou posilou Dignitas se stává hráč, pro kterého bude působení v tomto týmu již čtvrtým v tomhle kalendářním roce. Řeč není o nikom jiném než o Cruzi 'Cruzerthebruzer' Ogdenovi, který kromě MRN a Azure Cats působil naposledy v Team LoLPro, tedy sekundárním týmu Curse.

Premiéru si Dignitas se svým novým hráče na pozici Solo Top odbudou na "Battle of the Atlantic", kde se v best-of-three zápase utkají proti Evil Geniuses, kteří mimojiné ještě svoji sestavu pro novou sezonu neoznámili. Zápas se odehraje 14. prosince v Kolíně nad Rýnem.

Nynější sestava Team Dignitas:

{#Spojené státy americké} Cruz 'Cruzerthebruzer' Ogden - Top Laner
{#Kanada} Alberto 'Crumbzz' Rengifo - Jungler
{#Spojené státy americké} William 'scarra' Li - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Michael 'Imaqtpie' Santana - AD Carry
{#Spojené státy americké} Jordan 'Patoy' Blackburn - Support

Štítky: Dignitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.