Přejít k hlavnímu obsahu

Team Dignitas opět mění sestavu

18. 11. 2013 | 13:03 League of Legends
Severoamerický tým Dignitas v krátkém sledu opět mění sestavu!Není to tak dávno, kdy se Team Dignitas rozhodl změnit soupisku. (čtěte: Dignitas konečně s novým topařem) Z kola ven šel Top Laner Alan 'KiWiKiD' Nguyen, kterého nahradil bývalý hráč LoLPro Cruz 'Cruzerthebruzer' Ogden. Nyní však přichází další dílčí změna.
Výchozí obrázek

Severoamerický tým Dignitas v krátkém sledu opět mění sestavu!

Není to tak dávno, kdy se Team Dignitas rozhodl změnit soupisku. (čtěte: Dignitas konečně s novým topařem) Z kola ven šel Top Laner Alan 'KiWiKiD' Nguyen, kterého nahradil bývalý hráč LoLPro Cruz 'Cruzerthebruzer' Ogden. Nyní však přichází další dílčí změna.

Nguyen po stáhnutí ze "starter line-up" zůstal u Dignitas. Tušíte, kam tím mířím? KiWiKiD dostává ještě jednu šanci, jelikož support týmu Jordan 'Patoy' Blackburn se nemůže účastnit následujícího prosincového zápasu v rámci Battle of the Atlantic.

1

KiWiKiD se tak vrací do základní sestavy Team Dignitas a spolu se svými "bývalými" spoluhráči se ukáže v bezesporu zajímavém zápase proti Evil Geniuses, který se bude konat 14. prosince a hrát se bude v ESL TV studiu v Kolíně nad Rýnem.

Premiéru si odbude nejen Nguyen na nové pozici, ale také Cruzerthebruzer při svém prvním oficiálním zápase za nový tým. O tom, jestli KiWiKiD zůstane ve "starter line-up", či se vrátí zpátky na lavičku, rozhodně právě výkon v duelu proti EG.

Sestava Team Dignitas pro Battle of the Atlantic:

{#Spojené státy americké} Cruz 'Cruzerthebruzer' Ogden - Top Laner
{#Kanada} Alberto 'Crumbzz' Rengifo - Jungler
{#Spojené státy americké} William 'scarra' Li - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Michael 'Imaqtpie' Santana - AD Carry
{#Spojené státy americké} Alan 'KiWiKiD' Nguyen - Support

Štítky: Dignitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.