Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA 14 turnaje na NextGen EXPO 2013!

20. 11. 2013 | 20:23
Ve dnech 22.11. - 23.11. se uskuteční NextGen Expo 2013 v Bratislavě a Playzone pro vás připravila dva konzolové ve FIFA14 turnaje přímo na místě!
Výchozí obrázek

fifa
Ve dnech 22.11. - 23.11. se uskuteční NextGen Expo 2013 v Bratislavě a Playzone pro vás připravila dva konzolové ve FIFA14 turnaje přímo na místě!

Podmínky v účasti v turnaji

Vstup do turnaje je zpoplatněn částkou 3€. Lístky k zakoupetní zde : http://nextgenexpo.sk/list.aspx?id=5 . Není potřeba brát si vlastní periferie. Turnaj totiž bude hrán na Xboxech, takže pouze přijdete, zaplatíte poplatek a můžete dle harmonogramu hrát.

Systém turnaje

Jsou připraveny dva turnaje, každý den jeden. Počet slotů je omezen z časových důvodů na 32 hráčů. Systém turnaje byl zvolen Single Elimination BO1 - tedy pavouk na jeden vítězný zápas. Pokud prohrajete, v turnaji končíte. V zápase o třetí a první místo je nastaven systém BO3 - na dva vítězné zápasy.

Harmonogram - vzhledem k tomu, že se hraje na čtyřech konzolích >>

1. kolo - 4 skupiny hráčů - po osmi lidech - dle harmonogramu turnaje - první 4 dvojice jsou v první skupině pro odehrání zápasů, druhé 4 dvojice jsou ve druhé skupině pro odehrání zápasů atd. Na odehrání zápasů má každá dvojice 20 minut. Celkem na odehrání prvního kola je 1 hodina a 45 minut.

2. kolo - 2 skupiny hráčů - po osmi lidech - dle harmonogramu turnaje- první 4 dvojice jsou v první skupině pro odehrání zápasů, druhé 4 dvojice jsou ve druhé skupině pro odehrání zápasů. Na odehrání zápasů má každá dvojice 20 minut. Celkem na odehrání druhého kola je 1 hodina

3. kolo - 1 skupina - po osmi lidech - dle harmonogramu turnaje - Na odehrání zápasů má každá dvojice 20 minut. Ti co ve třetím kole prohrají, budou hrát o třetí místo. Vítězové budou hrát finále.

4. kolo - Zápas o třetí a první místo. Systém BO3 - na dvě vítězné utkání. Každá dvojice má na odehrání svých zápasů hodinu (vzhledem k možnému počtu třech zápasů). 

Ceny

Samozřejmě se nebude hrát "jen tak". Jsou připravené hodnotné ceny. Ty zveřejníme v nejbližších dnech!

FIFA 14 na NextGen expu PRO #1 22.11. - kliknutím na tento odkaz

FIFA 14 na NextGen expu PRO #2 23.11. - kliknutím na tento odkaz

 

O NextGen expo 2012

Herná show kombinujúca tradičnú výstavu so zábavným charakterom eventu. Už teraz môžeme potvrdiť, že Nintendo 2DS,PlayStation 4  a aj Xbox One nebudú chýbať. Budete si môcť zahrať launch tituly oboch očakávaných konzol. Samozrejmosťou sú aj veľké turnaje v obľúbených hrách a na svoje si prídu aj tí, ktorí holdujú vzdelávaniu a chcú nazrieť do kuchyne herných vývojárov prostredníctvom odborných prednášok, kde sa budú aj prezentovať ešte nevydané projekty od tuzemských vývojárskych štúdií.

Môžete sa tešiť na sprievodný program počas oboch dní, turnaje o hodnotné ceny a veľkým ťahakom budú určite aj youtuberi ako obľúbený Gogo, alebo prednáška od Petra Konečného z Kinema.sk 

Tento rok sme spojili tri silné značky: Notebook EXPO by PC REVUENextGen EXPO by SECTOR a TechDays by Microsofta vytvorili sme BITE 2013, ktorý sa odohrá na ploche 9 000 m2. Dva dni nabité slovenskými premiérami najnovších ultrabookov, tabletov, smartfónov, mobilných zariadení, spotrebnej elektroniky, herných next-gen konzol, hier a iných IT produktov.