Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední zastávka MČR Tour 2013 proběhne na NEXTGEN EXPO

21. 11. 2013 | 15:22 League of Legends
Letošní finální zastávka v rámci série MČR Tour proběhne v titulech FIFA 14 a League of Legends na bratislavském NEXTGEN EXPO 2013.
Výchozí obrázek

Letošní finální zastávka v rámci série MČR Tour proběhne v titulech FIFA 14 a League of Legends na bratislavském NEXTGEN EXPO 2013.


Praha, ČR – 21. listopadu 2013 – Ve dnech 22. až 23. listopadu bude bratislavské INCHEBA EXPO mimo jiné hostit i herní veletrh NEXTGEN EXPO 2013, jehož součástí bude i letošní poslední zastávka v rámci celoroční série MČR Tour, kterou pořádá společnost PLAYzone. Vyjma tradičních turnajů se návštěvníci mohou těšit i na vůbec první slovenskou předváděčku certifikovaných sestav z řady HAL3000 MČR.

Ty jsou na slovenském trhu k dostání exkluzivně v internetovém obchodu www.realshop.sk ve všech svých provedeních, tedy HAL3000 MČR, Pro i Extreme. Návštěvníci veletrhu si je budou moci vyzkoušet na akčním titulu Battlefield 4 za využití nejnovějších periferií od Logitechu a herních monitorů Philips.

Kdo si bude chtít zasoutěžit o hodnotné ceny, má možnost se zapojit do jednoho z mnoha turnajů v rámci MČR Tour. Vybranými tituly pro NEXTGEN EXPO se staly League of Legends a FIFA 14. V obou hrách se bude bojovat systémem jeden na jednoho, a to rovnou v šesti odlišných turnajích. FIFA 14 nabídne oba dva dny turnaj až pro 32 hráčů na konzolích Xbox 360, zatímco League of Legends dokonce čtyři turnaje. V pátek i sobotu bude jednak probíhat otevřená soutěž pod označením FREE a zároveň také zpoplatněná se značkou PRO. Bojovat se bude například o herní myš AlienWare TactX, stejnojmennou klávesnici a další hodnotné ceny od partnerů MČR. Více o soutěžích zjistíte na http://bit.ly/FIFANGExpo a http://bit.ly/LoLNGExpo.

Kdo si bude chtít zahrát jen tak, může se zastavit ve stánku PLAYzone, kde budou i Xbox 360 kiosky s FIFA 14 či nadupané počítače AlienWare s Battlefield 4 k volnému hraní.

Projekt MČR vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, DELL, AlienWare, HAL3000, Logitech, AVerMedia, Electronic Arts, hlavních partnerů SeaSonic, Playman, Comgad, SCORE, FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.

O Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011 a jeho pořadatelem je od roku 2011 společnost PLAYzone s.r.o. Aktuálně se pod její taktovkou připravuje třetí ročník, který se uskuteční na herním veletrhu For Games 2013.

O PLAYzone.cz

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže. Web www.playzone.cz nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém a desítky dalších. Součástí je i jediná herní online televize v České republice. Provozovatelem portálu je společnost PLAYzone s.r.o.