Přejít k hlavnímu obsahu

Herdyn, Rikytan a spol. opouštějí eSubu!

29. 11. 2013 | 20:28 League of Legends
Českou League of Legends scénou probleskla překvapivá zpráva, nejlepší tuzemská organizace eSuba je bez svého LoL týmu! Rozpad či pouhý odchod?
Výchozí obrázek

Českou League of Legends scénou probleskla překvapivá zpráva, nejlepší tuzemská organizace eSuba je bez svého LoL týmu! Rozpad či pouhý odchod?

Rozpadu se naštěstí bát nemusíte, to vám můžu garantovat. Tým pod vedením populárního topaře Pavla 'Herdyn' Mikeš zůstává nadále pospolu, ovšem loučí se s organizací eSuba. Kam mají namířeno? Podle oficiální zprávy již mají domluvené působení v jiném domácím multiherním celku. Určitě vás zajímá v jakém a tahle informace by údajně měla jít ven v nejbližších hodinách!

Kapitán Mikeš před nějakým tím měsícem po rozpadu původního týmu sestavou novou, bohužel z ní nezůstal za dobu nikdo. Postupně se po velkých změnách poroučeli všichni a jen samozvaný Mikeš zůstal stále věrný a stále se mu dařilo obměňovat sestavu zajímavými jmény tak, aby eSuba zůstala po celou dobu na špici domácí scény.

Během působení v eSubě se v různých sestavách podařilo Herdynově partě získat vítězství na turnají Go4LoL, podívali se do zahraniční, kdy dokonce na Copenhagen Games zvítězili, a na české scéně byli také dominantní. Vyhráli mimojiné Mistrovství ČR v počítačových hrách a poraženi byli až na poslední své lan akci pod eSubou, Grunex Challenge.

O nové organizaci tohoto českého týmu vás samozřejmě budeme v brzké době informovat, proto sledujte PLAYzone!

1

Vyjádření Ladislava "Nodlle_____" Dyntara, manažera eSuby:

"Odchod naší League of Legends sekce nás velice zarmoutil. S některými hráči jsme si za několik let jejich působení u nás vytvořili vynikající vztahy a máme tak pocit, že nás opouští téměř člen rodiny. Kluci předváděli vynikající výkony a po celou dobu jejich působení u nás jsme na ně byli patřičně hrdí. Nyní tým získal pocit, že má šanci polepšit si odchodem ke konkurenci. Nám nezbývá než toto jejich rozhodnutí respektovat, ačkoliv jsme se celé šestici snažili poskytnout i druhý pohled na celý přestup. Za jejich skvělou reprezentaci jim tímto mnohokrát děkujeme a přejeme jen to nejlepší do budoucna!"

Vyjádření Pavla 'Herdyna' Mikeše, kapitána bývalého týmu eSuby:

"Sám si ještě tu změnu ani neuvědomuji. eSuba byla vždycky můj jediný klan a nedokážu si ani představit, jak teď věci budou probíhat. Je mi líto, že k tomu došlo, ale klukům se holt nové podmínky líbily. Upřímně se mi líbí taky, ale nevím, jak dlouho to vydrží. Byl jsem spíš proti tomuto rozhodnutí než pro, ale doufám, že to bylo rozhodnutí správné a že nám to pomůže se dostat k našim cílům. Na závěr bych rád eSubě poděkoval za podporu, motivaci a skvělé vztahy. Bez sCopa by ze mě nebyl mistr ČR, bez Pigiho by nebyla ze mě jedna z nejznámějších osob na české LoL scéně, a bez Nodlla bych neměl v životě tolik krásných zážitků se svým týmem na všech těch akcích a bootcampech. Doufám, že se jim bude dál dařit i bez nás a snad se ještě někdy v budoucnosti setkáme."

Bývalá sestava eSuba.LoL týmu:

{#Česká Republika} Pavel 'Herdyn' Mikeš - Top Laner
{#Slovenská Republika} Lukáš 'LouGi' Balaževič - Jungler
{#Česká Republika} Jan 'Rikytan' Kusák - Mid Laner
{#Česká Republika} Štěpán 'Baxtrix' Buchta - AD Carry
{#Česká Republika} Ondřej 'Demon' Fučík - Support

{#Česká Republika} Petr 'Xnapy' Jirák - Trenér

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba, Herdyn, Rikytan
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.