Přejít k hlavnímu obsahu

iNfernity Gaming procházejí změnami

3. 12. 2013 | 19:29 League of Legends
Český celek iNfernity Gaming se z několika důvodů rozhodl přeskládat svoji sestavu.Kapitán týmu Lubomír 'Eze' Jurka si na bot lince opět zahraje se svým staronovým spoluhráčem, kterým je Jan 'Jekylla' Mičuda. S Mičudou se Jurka potkal například ve svém bývalém působení u nEophyte či v první sestavě pod iNfernity. Mičuda v sestavě nahrazuje Lukáše 'Focused' Veszprémiho, který se rozhodl věnovat svůj volný čas učení na maturitu namísto hraní.
Výchozí obrázek

Český celek iNfernity Gaming se z několika důvodů rozhodl přeskládat svoji sestavu.

Kapitán týmu Lubomír 'Eze' Jurka si na bot lince opět zahraje se svým staronovým spoluhráčem, kterým je Jan 'Jekylla' Mičuda. S Mičudou se Jurka potkal například ve svém bývalém působení u nEophyte či v první sestavě pod iNfernity. Mičuda v sestavě nahrazuje Lukáše 'Focused' Veszprémiho, který se rozhodl věnovat svůj volný čas učení na maturitu namísto hraní.

1

Další změnou v sestavě je odchod midaře Matúš 'RusO' Rusnák. Ten se rozhodl dát přednost sportovní kariéře a hraní tak musí jít trochu stranou. Na jeho místo se posouvá jungler Milan 'SeMike' Vavro. To tak znamená jediné a tím je příchod nového strážce lesa, kterým se stává bývalý hráč například eXtatus či Emperor Martin 'Pinkysek' Pěnkava.

Nynější sestava iNfernity Gaming:

{#Česká Republika} Michal 'viva' Faltýnek - Top Laner
{#Česká Republika} Martin 'Pinkysek' Pěnkava - Jungler
{#Slovenská Republika} Milan 'SeMike' Vavro - Mid Laner
{#Česká Republika} Jan 'Jekylla' Mičuda - AD Carry
{#Česká Republika} Lubomír 'Eze' Jurka - Support

Zdroj: Facebook stránka Lubomíra 'Eze' Jurky

Štítky: infernity
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.