Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze v Lidových Novinách, článek ke stažení

10. 12. 2013 | 20:06 Všechny hry
Nestihli jste páteční vydání Lidových Novin, ve kterých jste se mohli dočíst více o životě českého progamera Aleše 'Freeze' Kněžínka?Nevadí, společněm s redaktorem Lidových Novin Ondřejem Lincem jsme se rozhodli uvolnit dané tři stránky volně ke stažení.
Výchozí obrázek

Nestihli jste páteční vydání Lidových Novin, ve kterých jste se mohli dočíst více o životě českého progamera Aleše 'Freeze' Kněžínka?

Nevadí, společněm s redaktorem Lidových Novin Ondřejem Lincem jsme se rozhodli uvolnit dané tři stránky volně ke stažení.

Článek v PDF můžete shlédnout na Freezeho nově spuštěném webovém portálu imFreeze.com

To ovšem není vše, nezapomeňte si zakoupit Lidové Noviny tento čtvrtek (12.12.2013), čeká vás velká příloha o českém a světovém progamingu, zajisté vás potěší že se o nás někde nepíše jako o masových vrazích.

Před pár dny jsme pro vás o Freezovi vydali již několik článků: Pro vás, co jste tohle video ještě neviděli, tak by vás velice mohla zajímat prohlídka gaming house týmu Ninjas in Pyjamas, kde Aleš žije a ještě nějakou dobu žít bude (čtěte: V jak hrozných podmínkách žije Freeze z NiP?) nebo si můžete přečíst první větší rozhovor, který s Alešem udělala redaktorka internetového portálu Aktualne.cz (čtětě: Obsáhlý rozhovor s českým progamerem!).