Přejít k hlavnímu obsahu

Nyph končí u SK, nahradí ho Kazmitch?

30. 12. 2013 | 19:21 League of Legends
Německý support Patrick 'Nyph' Funke se po dlouhých letech loučí s týmem SK Gaming.Na oficiálním webu této známé a velice populární organizace se objevila zpráva s několika oznámeními, které znamenaly převážně odchody. Kromě konce smlouvy Funkeho se SK Gaming rozloučili také s dlouholetým kapitánem Ocelotem, kterému koncem roku společně s Nyphem končí u tohoto týmu smlouva. Organizace se rozloučila také s FIFAřem Spankem a hráčem SC2 MC.
Výchozí obrázek

Německý support Patrick 'Nyph' Funke se po dlouhých letech loučí s týmem SK Gaming.

Na oficiálním webu této známé a velice populární organizace se objevila zpráva s několika oznámeními, které znamenaly převážně odchody. Kromě konce smlouvy Funkeho se SK Gaming rozloučili také s dlouholetým kapitánem Ocelotem, kterému koncem roku společně s Nyphem končí u tohoto týmu smlouva. Organizace se rozloučila také s FIFAřem Spankem a hráčem SC2 MC.

1
Časy této obávané botlinky jsou u konce. Zleva: CandyPanda, Nyph.

V článku se také píše, že Patrick 'Nyph' Funke zamíří k Allianci, o čemž se spekulovalo již delší dobu, takže se čeká pouze na oficiální vyjádření druhé strany. To také znamená špatnou zprávu pro Martina 'Kazmitch' Hamalčíka, který se tak u Alliance dlouho neohřál a jak se trochu očekávalo od začátku, byl tam pouze na jediný zápas v turnaji Battle of the Atlantic.

Na druhou stranu to ale může být pouze "výměna" hráčů. Na webu SK Gaming se sice píše, že LoL tým má vytipované tři supporty, ovšem Marksman CandyPanda hraje právě s Kazmitchem DuoQ čím dál tím víc, takže nezbývá nám než jen doufat, že se Hamalčík v LCS EU udrží!

Zbylá sestava SK Gaming:

{#Velká británie} Simon 'fredy122' Payne - Top Laner
{#Dánsko} Dennis 'Svenskeren' Johnsen - Jungler
{#Dánsko} Jesse 'Jesiz' Le - Mid Laner
{#Německo} Adrian 'Candy Panda' Wübbelmann - Marksman

Štítky: Alliance, SK Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.