Přejít k hlavnímu obsahu

iNfernity ladies na lovu za novou organizací

6. 1. 2014 | 21:37 Counter-Strike 2
Holky Jany 'jance.' Kozákové se rozhodly odejít od iNfernity po problémech s komunikací s vedením a hledají novou organizaci, pod kterou by měly možnost se realizovat.Jana 'jance.' Kozáková se k iNfernity přesunula v září roku 2012, poté co opustila zázemí ASUS ladies a společně s její týmem se stejně jako většina scény přeorientovala na tehdy novou hru, Counter-Strike: Global Offensive.
Výchozí obrázek

Holky Jany 'jance.' Kozákové se rozhodly odejít od iNfernity po problémech s komunikací s vedením a hledají novou organizaci, pod kterou by měly možnost se realizovat.

Jana 'jance.' Kozáková se k iNfernity přesunula v září roku 2012, poté co opustila zázemí ASUS ladies a společně s její týmem se stejně jako většina scény přeorientovala na tehdy novou hru, Counter-Strike: Global Offensive.

Od té doby se iNfernity ladies účastnily dvou velkých mezinárodních turnajů, ESWC 2012 a Copenhagen Games 2013, kde i přes nepříliš příznivé výsledky nabraly veledůležité zkušenosti a od té doby hrají převážně online turnaje.

V průběhu roku prošly na české poměry jen minimálními změnami, v sestavě se na pár měsíců objevila Ivana 'Glee' Mlynaříková, kterou donedávna vynahradila Maria 'marry' Stejskal. V sestavě však doposud figuruje Tereza 'Shadie' Jará.

Kapitánka se s týmem před pár dny rozhodla odejít z iNfernity z důvodu špatné komunikace s vedením. Celý tým je tak na lovu za novou organizací, k čemuž se PLAYzone.cz Kozáková vyjádřila:

Ahoj :)

Po delší době a vyčkávání na nějakou odezvu od iNfernity vedení jsme se s děvčaty dohodly odejít od této organizace, z důvodu špatné komunikace s managementem.

O tom jestli se vedení rozhodlo ignorovat nebo mají nějaké osobní problémy můžem jen spekulovat, ale určitě jsme vděčné za vše co pro nas v minulosti udělali!

No a jelikož jsme byly domluvené na tom, že od nového roku začneme trénovat zase na plné obrátky (od doby co jsme vzraly shadie jsme netrénovaly taktiky, jelikož nebyl čas... práce, svátky a dvě operace maiusky)...

Tak jsme se rozhodly toto oznámení nechat na tuto dobu. Už nyní máme pár nabídek, ale s nikým jsme zatím nemluvily o podmínkách atd... Zatím vyčkáváme, co všechno se naskytne, a rozhodneme se pro to nejlepší pro naši budoucnost.

Kdyby tu byla nějaká organizace, co by měla zájem o náš tým, byla bych ráda kdyby kontaktovali mě na fb (https://www.facebook.com/kozakovajana - osobní profil, fan page - https://www.facebook.com/iNfernity.jance) a nebo na stránkách iNfernity ladies do pošty, popřípadě na E-mail - jance.kozakova@gmail.com.

Na závěr bych chtěla říct, že se s holkama budeme snažit dál a naším cílem je se řádně připravit na evropskou lan kde bude divčí turnaj, což by mělo být CPH doufejme. :) Ať už to dopadne jakkoliv... Naším cílem bude vždy co nejlepší výsledek! Jediné co potřebujeme je dobrá organizace, na kterou je spoleh a my se mohly soustředit jen na to se zlepšovat jako tým. :)

ex-iNfernity ladies

{#Česká Republika} Jana 'jance.' kozáková
{#Česká Republika} Nikol 'Maiuska' Janečková
{#Slovenská Republika} Katarína 'LeA' Takáčová
{#Česká Republika} Martina 'aMi' Sedláková
{#Česká Republika} Tereza 'Shadie' Jará