Přejít k hlavnímu obsahu

Spolupráce s Hitbox.tv začíná, vyhrajte 600 USD

23. 7. 2014 | 16:10 League of Legends
Portál PLAYzone.cz s radostí oznamuje příchod nového partnera - hitbox.tv
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone.cz s radostí oznamuje příchod nového partnera - hitbox.tv

Společnost hitbox.tv přináší svěží vítr na pole streamování a my jsme rádi, že si právě vyhlédla i tuzemskou herní scénu. Díky novému spojení se dostane především vám, hráčům, lepších podmínek pro hraní. Ve vzájemné spolupráci tak připravujeme nové turnaje pro týmy, zajímavější ceny, jak pro hráče, tak i pro diváky, kvalitnější herní přenosy z nejzajímavějších zápasů v ČR a na Slovensku a hlavně jedinečné zážitky.

V příštích dnech bude probíhat testování, během kterého bude záležet především na vás! Feedback v podobě komentářů, ať už na stránkách nebo na Facebooku pro nás budou motivací, jak vše vyladit do dokonalosti. Hitbox.tv se také od této chvíle stává i partnerem MČR 2014, kdy všechny zápasy z finálových turnajů budeme vysílat právě přes tuto platformu.

hitbox

S tímto novým spojením také přichází první velký turnaj! Týmový challenge, kde se ti nejlepší poperou o 600 USD. Partnerem bude právě zmíněná společnost hitbox.tv, kde celý turnaj bude přenášen.

Celé akci budou předcházet ještě dvě kvalifikace. První se uskuteční již tuhle neděli 20. července a druhá ve středu 23. Z obou kvalifikací postoupí pouze čtyři nejlepší týmy! Závěrečný turnaj se bude konat příští neděli 27. července.

První kvalifikace : Hitbox.tv cup kvalifikace #1

Druhá kvalifikace : Hitbox.tv cup kvalifikace #2

Registrace do turnaje začnou vždy v den turnaje už v 8:00, kapacita je neomezená. Kvalifikace pak vypukne v 17:00. 

Celkový vítěz si nakonec odnese 300 USD, poražený finalista 200 USD a kdo dosáhne na bronz, získá zároveň 100 USD. Ve hře budou také MČR body, tudíž, kdo se nyní ocitá na hranici postupu, měl by se jednoznačně přihlásit!

hitbox

Štítky: Hitbox