Přejít k hlavnímu obsahu

ANSL: Poslední kolo, předposlední stream

20. 7. 2014 | 23:46 StarCraft 2
Jak již nadpis napovídá, čeká nás poslední kolo Alien nest SC2 Ligy, s pořadovým číslem 11. Již dva hráči mají všechny zápasy za sebou a mohou tedy čekat, další se k nim přidají dnes večer. Bohužel ale ne všichni, jelikož nás ještě nějaké ty resty čekají.
Výchozí obrázek

Jak již nadpis napovídá, čeká nás poslední kolo Alien nest SC2 Ligy, s pořadovým číslem 11. Již dva hráči mají všechny zápasy za sebou a mohou tedy čekat, další se k nim přidají dnes večer. Bohužel ale ne všichni, jelikož nás ještě nějaké ty resty čekají.

Po posledním kole zbylo hned několik nedohraných zápasů, přičemž dnes se k nim přidá ještě pár dalších. Týká se to především Česká RepublikaHarpnera a {#Slovenská Republika} Fazera, kteří nebudou moci nastoupit k dnešním duelům. Tím se tak trochu rozplynula myšlenka na uspořádání tří po sobě jdoucích soubojů s Česká RepublikaDeViLem. Tak snad se někdy podobná příležitost vstoupit do dungeonu "DeViL´s Den" ještě naskytne.

Poslední 11. kolo i přes některé odklady nabídne tři souboje, Rozhodně se je na co těšit. K dispozici bude nějakéto obligátní PvP, jedno oddechové TvZ a rivalský match v ZvP. Je libo kávičku?

 

Česká RepublikaPicon small.png eSuba.Blackbirds vs. DK.Rageweawer Picon small.png Česká Republika

PvP mezi Blackbirdsem a Rageweawerem spestří úvodní souboj 11. kola. Jelikož je to PvP, tak nějaké předpovědi se zde tvoří velmi těžko. Faktem ale je, že papírovým favoritem by měl být Blackbirds. Je tedy na Rageweawerovi, aby se s něčím předvedl a alespoň se pokusil utéci z pozice nejslabšího Protosse v elitní desítce ANSL. Pro oba protosské soupeře to zároveň bude poslední zápas v základní skupině.

 

Česká RepublikaTicon small.png w3c]Mattzour vs. eSuba.DeViL Zicon small.png Česká Republika

DeViL v poslední době zřejmě mnoho času ani myšlenek na tréning neměl, takže je velkou otázkou, jak se předvede ve dvojzápase, který ho čeká. Nejprve mu zkříží cestu Mattzour, který jistě posilněn radostí z nedávného postupu na TNAC bude vyhlížet poslední možné body. Poslední vzájemný zápas těchto dvou hráčů proběhl ještě v playoff NSL, kde vyšel vítězně DeViL. Vrátí Mattzour úder?

 

Česká RepublikaZicon small.png eSuba.DeViL vs. nEph.h34D_hUnT3R Picon small.png Česká Republika

DeViL podruhé. A tentokrát s h34D_hUnT3Rem. Ten měl původně hrát s Fazerem, nicméně ten ze zdravotních důvodů nemohl nastoupit. Utká se tak v dohrávce desátého kola právě s DeViLem. I tito dva se naposledy potkali v NSL, tentokrát ale v samotném finále, kde poměrně jednoznačně zvítězil Protoss. Pro h34D_hUnT3Ra bude případná výhra v tomto zápase důležitá i v honbě za první místem ve skupině, takže na závěr nás bude čekat atraktivní a odvěký duel dvou velkých rivalů.

 

Zápasy začínají opět od 19:00 a o stream opět nouze nebude.

 

Premier Liga - 11. kolo
21.07. 19:00Česká RepublikaPicon small.png eSuba.Blackbirds [xx:xx] DK.Rageweawer Picon small.png Česká Republika
21.07. 19:45Česká RepublikaZicon small.png eSuba.DeViL [xx:xx] w3c_Mattzour Ticon small.png Česká Republika
21.07. 20:30Česká RepublikaZicon small.png eSuba.DeViL [xx:xx] nEph.h34D_hUnT3R Picon small.png Česká Republika