Přejít k hlavnímu obsahu

Hitbox.tv cup změna harmonogramu

21. 7. 2014 | 22:14 League of Legends
Z prvního turnaje, který se odehrál tuto neděli 20. 7. 2014 známe již čtyři týmy postupující na finále. Na doplnění finálové osmičky tedy potřebujeme ještě 4 týmy. Které vzejdou z druhé kvalifikaci již za dva dny, tedy ve středu 23. 7. 2014 od 17:00. Finálová osmička se utká v závěrečném turnaji o krásných 600 amerických dolarů.Týmy postupující z první kvalifikace :
Výchozí obrázek

Z prvního turnaje, který se odehrál tuto neděli 20. 7. 2014 známe již čtyři týmy postupující na finále. Na doplnění finálové osmičky tedy potřebujeme ještě 4 týmy. Které vzejdou z druhé kvalifikaci již za dva dny, tedy ve středu 23. 7. 2014 od 17:00. Finálová osmička se utká v závěrečném turnaji o krásných 600 amerických dolarů.

hitbox

Týmy postupující z první kvalifikace :

{#Slovenská Republika} eSuba.Intel
{#Česká Republika} Cyborg Factory.FSP
{#Slovenská Republika} eEriness.Artic
{#Česká Republika} Nestíháme finále

Odkaz na druhou Hitbox.tv cup kvalifikaci.

Změna, která je avizovaná v nadpise se týká datumu finálového turnaje. Snažili jsme se vyjít vstřic hráčům, kteří se bouřili, že se v tomto datumu odehraje Advik offline turnaj, ikdyž se nám od pořadatelů nepovedlo získat o tomto turnaji žádné podrobnější informace. Proto se finálový turnaj přesouvá na pondělí 28. 7. 2014 . Začátek turnaje je určen na 17:00. 

Vyjádření Vedení PLAYzone.cz :

Po nedávných problémech s krytím některých akcí na konkurenčních portálech jsme usoudili, že nemá cenu v tomto trendu pokračovat a rozhodli jsme se ustoupit. Ikdyž jsme bohužel nedostali bližší informace k turnaji na Adviku. Zároveň bychom rádi uvedli na pravou míru některé nepřesné informace, které se objevovaly. Portál PLAYzone nemá s akcí Advik nic společného. Jediné co, tak jsme zapůjčili náš turnajový systém pro kvalifikace na tento turnaj.

Zápasy budou stremované a na streamu budeme mít šancí soutěžit o ceny.