Přejít k hlavnímu obsahu

Korejský support míří do TSM

23. 7. 2014 | 09:10 League of Legends
Pouhé dva týdny před vyvrcholením americké LCS se Team SoloMid rozhodl ještě jednou šáhnout do sestavy.Už nějakou dobu se spekulovalo o změně supporta, ačkoli se předsezónní posila Gleeb prezentovala stále se zlepšujícími výkony. Nyní ovšem míří na lavičku i on a do kádru TSM přichází posila světového formátu, bývalý hráč korejských týmů jako je CJ Entus Blaze - Lustboy.
Výchozí obrázek

Pouhé dva týdny před vyvrcholením americké LCS se Team SoloMid rozhodl ještě jednou šáhnout do sestavy.

Už nějakou dobu se spekulovalo o změně supporta, ačkoli se předsezónní posila Gleeb prezentovala stále se zlepšujícími výkony. Nyní ovšem míří na lavičku i on a do kádru TSM přichází posila světového formátu, bývalý hráč korejských týmů jako je CJ Entus Blaze - Lustboy.

Nová posila byla jedinou možností, když se mluvilo o změně supporta. Před pár týdny se stal oficiálním trenérem TSM Locodoco a právě Lustboy je jeho blízký přítel z působení na korejské scéně. Nyní už jen doufejme, že se časem do sestavy nezapracuje namísto WildTurtle i Locodoco, což by už ze SoloMidu moc americký tým nezůstal, ave Dyrus.

0

Gleeb (druhý zleva) se loučí s pozicí v hlavní sestavě Teamu SoloMid.

Pokud vás zajímá pozitivní pohled na situaci od Gleeba, který přijal posazení na lavičku opravdu dobře a sám uznává, že TSM prostě potřebují supporta světové úrovně, tak si přečtěte jeho rozsáhlé vyjádření, které opravdu stojí za to - zde. Bude nyní velice zajímavé sledovat, jak se tým za poslední dva týdny LCS dokáže v pozměněné sestavě připravit na závěr sezóny.

Nynější sestava Team SoloMid:

{#Spojené státy americké} Marcus 'Dyrus' Hill - Top Laner
{#Německo} Maurice 'amazing' Stückenschneider - Jungler
{#Dánsko} Søren 'Bjergsen' Bjerg - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Jason 'WildTurtle' Tran - Marksman
{#Korejská republika} Jang-sik 'Lustboy' Ham - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.