Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace fnatic zakládá Hearthstone sekci

27. 7. 2014 | 08:54 Hearthstone
Výchozí obrázek

Fnatic jako další z předních světových organizací zakládá Hearthstone sekci! Prvním členem této nové sekce se stává {#Švédsko} Bertil "Frezzar" Fall, který je podle žebříčku GosuGamers šestý nejlepší v Evropě a sedmnáctý v hodnocení hráčů ve světě!

"Připojení k fnatic je jeden z mých nejlepších okamžiků v životě. Doufám v to, že nezklamu své fanoušky a zárověn ostatním ukážu nádherný svět Hearthstonu. Pokusím se dát všechno svoje usílí do rozvíjení se jako hráč a těším se na to, až budu moci reprezentovat fnatic v jeho barvách. Čas dát se do práce!"

napsal k přestupu Bertil "Frezzar" Fall, první hráč Fnatic Hearthstone sekce.

"Dnes jsme dosáhli dalšího mezníku založením Hearthstone sekce mezi mezi další úspěšně týmy. Byli jsme ohromeni, jak se Hearthstone v eSportu rozrůstá a ještě víc tím, kolik nadšení a vášne tahle komunita projevuje v online turnajích. S tím co jsem  řekl, bych oficiálně přivítal Bertila "Frezzar" Falla do naší organizace jako jednoho z nejlepších a nejkvalitnějších Hearthstone hráčů na světě. Získání Frezzara pod vlajku fnatic je jedním z našich prvních kroků v téhle nové hře, ale můžeme říct, že tím nekončíme a můžete toho v blízké budoucnosti očekávat mnohem víc," 

 dodal k nové Hearthstone sekci Patrik "cArn" Sättermon, šéf herní organizace.

Zdroj: fnatic.com
Štítky: fnatic