Přejít k hlavnímu obsahu

dAT jedou do Cologne i s flamiem

29. 7. 2014 | 23:04 Counter-Strike 2
Kapitán ruského dAT Team, Andrey 'B1ad3' Gorodenskiy potvrdil, že na ESL One Cologne pojede tým se záskokem, bývalým hráčem týmu USSR, Egorem 'flamie' Vasilyevem.dAT Team se účastnil evropské kvalifikace na ESL One právě s Vasilyevem, protože původní člen týmu, Konstantin 'Pr1zrak' Krivosheev, si užívá dovolenou. Ukrajinsko-ruská pětice byla velikým překvapením kvalifikace, jelikož byla po výhrách nad mousesports a ESG! jedním z prvních týmů, které se na turnaj kvalifikovaly.
Výchozí obrázek

Kapitán ruského dAT Team, Andrey 'B1ad3' Gorodenskiy potvrdil, že na ESL One Cologne pojede tým se záskokem, bývalým hráčem týmu USSR, Egorem 'flamie' Vasilyevem.

dAT Team se účastnil evropské kvalifikace na ESL One právě s Vasilyevem, protože původní člen týmu, Konstantin 'Pr1zrak' Krivosheev, si užívá dovolenou. Ukrajinsko-ruská pětice byla velikým překvapením kvalifikace, jelikož byla po výhrách nad mousesports a ESG! jedním z prvních týmů, které se na turnaj kvalifikovaly.

B1ad3
Kapitán dAT Team, Andrey 'B1ad3' Gorodenskiy. Foto: HLTV.org

Po výhře nad ESG! se vyrojila spousta spekulantů, kteří pochybovali o legitimitě Vasilyevovy hry. Tyto spekulace přiživily i podezřívavé komentáře hráčů ESG!, Markuse 'Delpan' Larsonna a Mikaila 'eksem' Billa. 

Někteří uživatelé poukazovali na to, že údajný Vasilyevův první Steam účet s ID „flamiew0w“, je zabanován VAC, což by znamenalo, že by tým musel být podle nových pravidel ESL diskvalifikován z celého turnaje.

Vasilyev se však proti tomuto nařčení ohradil na fóru HLTV.org a vysvětlil, že daný účet nepatří jemu. Zde je jeho vyjádření:

„Na svém prvním Steam účtu (0:1:61116) jsem hrával dost dlouhou dobu a jeho Steam Profile URL bylo flamiew0w. Tento odkaz jsem zadal i na svůj ESEA profil.

Nějaký čas poté jsem se rozhodl změnit své Steam URL. Samozřejmě jsem zapomněl změnit ho na svém ESEA profilu. Nemyslím si, že je na tom něco špatného. Například Delpanův profil na SKGaming stále tvrdí, že hraje za stejný tým jako f0rest a GeT_RiGhT, ačkoliv už to tak úplně neplatí…

V tu dobu se někdo rozhodl změnit si své Steam URL na flamiew0w, protože už logicky bylo k mání. To znamená, že odkaz na mém ESEA profilu směřoval na jeho Steam účet, ačkoliv se mnou tento profil neměl nic společného. V podstatě kdokoliv si mohl změnit svoje Steam URL na mé bývalé.

Někdy poté dostal můj původní účet ban na tradování. Přiznám se, že mám rád skiny, takže jsem se logicky rozhodl založit si nový Steam účet. Jak ale můžete vidět, byl to trade ban, nikoliv VAC ban.

Nyní se pokusím odpovědět těm, kteří tvrdí, že jsem si změnil mé SteamID ve stejný den, kdy dostal ten týpek VAC ban. To taktéž není pravda.
Není možné změnit své ESL SteamID sám, nejprve musíte otevřít ticket a teprve poté musí tuto změnu potvrdit admin. Jakýkoliv ESL admin však může potvrdit, že o změnu SteamID jsem zažádal týden předtím, než dostal jeho účet VAC ban.”

Kapitán týmu Gorodenskiy zdůraznil, že celý tým stojí za Vasilyevem, který s nimi bude bojovat na srpnovém turnaji o 250 000 $. Účast celku je nyní takřka jistá, ale stále ještě shánějí sponzory a přijímají peněžní dary na zastřešení všech nákladů na cestu a ubytování v Cologne.

Sestava dAT Team pro ESL One Cologne je následující:

{#Ukrajina} Andrey 'B1ad3' Gorodenskiy
{#Ukrajina} Vladyslav 'bondik' Nechyporchuk
{#Ruská federace} Georgi 'WorldEdit' Yaskin
{#Ruská federace} Alexey 'ub1que' Polivanov
{#Ruská federace} Egor 'flamie' Vasilyev