Přejít k hlavnímu obsahu

Na`Vi obhájili trůn před NiP v CKoTH #3

31. 7. 2014 | 20:14 Counter-Strike 2
Ve třetí edici Caseking of the Hill (CKoTH) obhájili Natus Vincere svůj trůn již potřetí v řadě, když porazili vyzývající finalisty z NiP 2-1 na mapy (16-1 de_dust2, 11-16 de_cache, 16-13 de_inferno). LDLC skončili na třetím místě.Minulý týden obhájili Na`Vi trůn proti Epsilon, kteří se rozhodli nepokračovat ve finále po problémech s DDoS. Tentokrát se miniturnaj dohrál celý. 
Výchozí obrázek

Ve třetí edici Caseking of the Hill (CKoTH) obhájili Natus Vincere svůj trůn již potřetí v řadě, když porazili vyzývající finalisty z NiP 2-1 na mapy (16-1 de_dust2, 11-16 de_cache, 16-13 de_inferno). LDLC skončili na třetím místě.

Minulý týden obhájili Na`Vi trůn proti Epsilon, kteří se rozhodli nepokračovat ve finále po problémech s DDoS. Tentokrát se miniturnaj dohrál celý. 

Vyzyvateli byli tentokrát týmy LDLC a NiP, kteří se nejprve utkali mezi sebou o to, kdo si ve finále změří síly se současnými „králi“ z Na`Vi.
LDLC překvapili NiP na Infernu, kde nejprve vyhráli první stranu suverénně 11-4 a následně mapu dovedli do vítězného konce, když nechali hráčům okolo Christophera 'GeT_RiGhT' Alesunda jen 9 bodů. Po této studené sprše se NiP oklepali a Nuke s vydatnou pomocí Patrika 'f0rest' Lindberga vyhráli taktéž poměrem 16-9. 

Ačkoliv tomu výsledek nenasvědčuje, třetí mapa, de_dust2, byla velmi těsná a rozhodoval zde každý kill. Ninjové však byli schopní vyhrát každé z těchto těsných kol a do finále se probojovali výsledkem 16-2 (13-2).


seized i GuardiaN prokázali ve finále své kvality. Foto: HLTV.org, VaKarM.net

Finále začalo nečekaným debaklem, když NiP dokázali na mapě de_dust2 uhrát jediné kolo. Alesundův tým rozhodně nebyl ve formě.

Naštěstí pro Ninjy tu opět byl Lindberg, který pomohl svému týmu 26 fragy a NiP vyrovnali finálové skóre vítězstvím 16-11. Nutno podotknout, že byla hra několikrát přerušena a v týmu Na`Vi se vystřídalo hned sedm hráčů. Danylo 'Zeus' Teslenko byl totiž pod mohutným DDoSem a zaskakoval za něj nejprve Kirill 'ANGE1' Karasiow (HellRaisers) a následně i Anton 'kibaken' Kolesnikov (USSR).

Poslední mapa, de_inferno, byla vyrovnanější než předchozí dvě, ale Na`Vi z ní opět vyšli jako silnější tým. Kostin i Ladislav 'GuardiaN' Kovács předvedli solidní výkon za CT stranu a i díky tomu nakonec ukrajinský klan zvítězil 16-13 a trůn tak potřetí obhájil.

Pořadí Caseking of the Hill #3 by Alpenföhn:

  1. {#Ukrajina} Natus Vincere – 750 €
  2. {#Švédsko} NiP – 250 €
  3. {#Francie} LDLC

CKoTH se vrátí příští středu a můžeme se těšit na dva nové týmy, které se budou snažit sesadit Na`Vi z jejich trůnu.

Zdroj: hltv.org
Štítky: CKoTH, LDLC, Na`Vi, NiP