Přejít k hlavnímu obsahu

ESL Euro Series: eSuba je ve finále!

2. 9. 2014 | 22:48 League of Legends
Dva české týmy se dokázaly přes kvalifikace dostat do hlavního turnaj ESL Euro Series. Dokázala to nejen eSuba.INTEL, ale také eEriness.Arctic.EDIT #5: eSuba to zvládla a postupuje do finále! V obou hrách proti noMercy se dokázala udržet a díky dobrým pickům postupně zvyšovat výhodu až k rozhodujícímu teamfightu, který pak dopadl jasně pro eSubu. Datum konání finále proti Team ROCK je prozatím neznámý.
Výchozí obrázek

Dva české týmy se dokázaly přes kvalifikace dostat do hlavního turnaj ESL Euro Series. Dokázala to nejen eSuba.INTEL, ale také eEriness.Arctic.

EDIT #5: eSuba to zvládla a postupuje do finále! V obou hrách proti noMercy se dokázala udržet a díky dobrým pickům postupně zvyšovat výhodu až k rozhodujícímu teamfightu, který pak dopadl jasně pro eSubu. Datum konání finále proti Team ROCK je prozatím neznámý.

ESL EURO SERIES SUMMER SEASON 2014
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo3bo3bo3 
 
{#Řecko} Different Dimension0     
  {#Polsko} Team ROCK2   
{#Polsko} Team ROCK2     
    {#Polsko} TEAM ROCK-- 
{#Polsko} Adversa 4202     
  {#Polsko} Adversa 4200   
{#Slovenská Republika} eEriness.Arctic0     
      {#World}TBA
{#Polsko} noMERCY2    Vítěz
  {#Polsko} noMERCY0   
{#Polsko} RedWinged.eu0     
    {#Česká Republika} eSuba.INTEL-- 
{#Česká Republika} eSuba.INTEL2     
  {#Česká Republika} eSuba.INTEL2   
{#Polsko} Denial eSports1     
    {#Polsko} Adversa 420-- 
      {#World}TBA
    {#Polsko} noMERCY--3. místo
 

EDIT #4: eEriness se bohužel ve čtvrtfinále nedaří a prohrávají proti týmu Adversa. Ostatní zápasy tohoto kola už se také dohrály a příští týden se v semifinále potkají Team ROCK a Adversa, v druhém zápase pak NoMercy s českým topařem Cekutkou proti eSubě!

EDIT #3: V úterním streamovaném zápase nastoupila eSuba do prvního zápasu ve vyřazovacích bojích. Ve čtvrtfinále je čekal polský tým DENIAL eSports, se kterým si domácí jednička poradila poměrem 2:1 na hry a postupuje tak do semifinále, eEriness pak jeho zápas čeká ve čtvrtek.

EDIT #2: Skupiny se blíží ke svému konci a oba české celky postupují! Jak eSuba tak eEriness porazili polské LeiSuRe a vzápětí na to byli Tricked diskvalifikováni, což je jen a jen dobrá zpráva. Poslední zápas se právě mezi eSubou a eEriness odehraje dnes večer od 21 hodin na streamu opět s komentářem Micáka a Herdyna. A v jaké sestavě eSuba vůbec nastoupí?!

EDIT #1: eSuba se drží na prvním místě po dvou vyhraných zápasech, zatímco eEriness ještě neodehrály ani jeden. Dnes 12. 8. se měl odehrát zápas právě těchto dvou celků, ovšem kvůli Gamescomu je odložen na příští týden. Stejně tak eEriness ve svém prvním zápase nepoznaly soupeře, Tricked (zřejmě ze smutku prohry s eSubou) se nedostavily. Pokud by Tricked vzdaly svoji účast, tak eEriness stačí 13. 8. pouze porazit outsidery z LeiSuRe!


Celý turnaj má krásnou dotaci v přepočtu 140 tisíc korun. Do turnaje se sice dostalo celkem šestnáct týmů, které byly rozděleny do čtyř skupin, bohužel oba naše týmy se potkají v jedné skupině a tak se minimalizuje šance vidět více českých týmů v další fázi turnaje.

Do turnaje se nedostaly ty nejlepší amatérské týmy, které se soustředí zejména na Challenger Series, a tak není třeba si ostatní skupiny rozepisovat, soustředit se budeme pouze na "déčko", kde búdou účinkovat jak eSuba.INTEL, tak eEriness.Arctic.

Ve skupině D kromě eSuby a eEriness je také jeden z nejtěžších soupeřů - Tricked. V minulosti dělal tenhle evropský celek v čele s bratrskou dvojicí Tiridus a Mowarth nejen českým týmům problémy a tak vzájemné duely budou opravdu zajímavé. Čtvrtým do party je pak nepříliš známý polský tým LeiSuRe (dříve Guardians).

Herní den #1
{#Česká Republika} eSuba.INTEL>LeiSuRe {#Polsko}
{#Česká Republika} eEriness.Arctic>Tricked {#Evropská unie}
Herní den #2
{#Česká Republika} eSuba.INTEL>Tricked {#Evropská unie}
{#Česká Republika} eEriness.Arctic>LeiSuRe {#Polsko}
Herní den #3
{#Česká Republika} eSuba.INTEL>eEriness.Arctic {#Česká Republika}
{#Polsko} LeiSuRe>Tricked {#Evropská unie}

Štítky: eEriness, eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.