Přejít k hlavnímu obsahu

O finalistech SLTV StarSeries X rozhodnuto

13. 8. 2014 | 20:23 Counter-Strike 2
Základní část SLTV StarSeries X je minulostí a my již známe jména čtyř týmů postupujících do finále. Jsou to mousesports, fnatic, HellRaisers a Natus Vincere.mousesports s hvězdou týmu Aleksim 'allu' Jallim jsou bezpochyby překvapivými vítězi základní části, když si pro první místo dokráčeli s úctyhodnou bilancí dvanácti výher a pouhých dvou proher.
Výchozí obrázek

Základní část SLTV StarSeries X je minulostí a my již známe jména čtyř týmů postupujících do finále. Jsou to mousesports, fnatic, HellRaisers a Natus Vincere.

mousesports s hvězdou týmu Aleksim 'allu' Jallim jsou bezpochyby překvapivými vítězi základní části, když si pro první místo dokráčeli s úctyhodnou bilancí dvanácti výher a pouhých dvou proher.

Na druhém místě se umístili hráči fnatic, kteří nasbírali deset výher, dvě remízy a dvě prohry. Ve StarSeries nejvíce zářili Jesper 'JW' Wecksell a Robin 'flusha' Rönnquist.

Dalším týmem, který postoupil do finále, byli ukrajinští HellRaisers. Po základní části měli totožnou bilanci s fnatic, ale díky horšímu rozdílu vyhraných a prohraných kol obsadili „až“ třetí příčku. Nejlépe hrál dle statistik HLTV.org Mihail 'Dosia' Stolyarov.


Seznam všech zpracovaných akcí z SLTV StarSeries X. Zdroj: HLTV.org

Totožnou bilancii, 9-1-4, měly týmy Na`Vi a Virtus.pro, ale díky vyhranému vzájemnému zápasu postoupil tým hráčů okolo Ladislava 'GuardiaN' Kovácse.

Z favoritů neuspěli kromě Virtus.pro i Titan, kteří nezačali StarSeries zrovna šťastně a nakonec skončili jeden bod za VP a Na`Vi.

Finále SLTV StarSeries X se bude konat od 30. do 31. srpna v CyberSports aréně v ukrajinském Kyjevě.