Přejít k hlavnímu obsahu

CKoTH #5: NiP novými králi

23. 8. 2014 | 17:09 Counter-Strike 2
Pátou edici Caseking of the Hill opanovali vítězové ESL One Cologne, Ninjas in Pyjamas, když ve finále porazili mousesports 2-0 na mapy (16-9 de_overpass, 16-10 de_dust2).Díky tomu, že vítězové CKoTH #4, američtí iBUYPOWER, jsou již doma a nemohli by tak soupeřit s ostatními kvůli vysokému pingu, se páté edice turnaje zúčastnily čtyři týmy místo obvyklých tří. 
Výchozí obrázek

Pátou edici Caseking of the Hill opanovali vítězové ESL One Cologne, Ninjas in Pyjamas, když ve finále porazili mousesports 2-0 na mapy (16-9 de_overpass, 16-10 de_dust2).

Díky tomu, že vítězové CKoTH #4, američtí iBUYPOWER, jsou již doma a nemohli by tak soupeřit s ostatními kvůli vysokému pingu, se páté edice turnaje zúčastnily čtyři týmy místo obvyklých tří. 

NiP si nejprve museli poradit s finskými ENCORE, což se jim na dvou mapách povedlo, ačkoliv ve druhé došlo až na prodloužení. mousesports prošli do finále přes London Conspiracy, když si s Nory poradili 2-1 na mapy.

friberg
fribergovi to střílelo i proti mouz. Foto: HLTV.org

mouz se sice ve finále snažili, ale i přesto, že byl Chris 'chrisJ' Jong ve formě, to na NiP to nestačilo. Skvělou formu si z Cologne přivezl Adam 'friberg' Friberg, který si v celém finálovém duelu připsal na konto 51 fragů a táhl tak Ninjy k vítězství.

Pořadí Caseking of the Hill #5 by Alpenföhn:

1. {#Švédsko} Ninjas in Pyjamas – 750 € (~21 000 Kč)
2. {#Německo} mousesports – 250 € (~7 000 Kč)
3.–4. {#Norsko} London Conspiracy
3.–4. {#Finsko} ENCORE

Zdroj: HLTV.org
Štítky: CKoTH, mousesports, NiP