Přejít k hlavnímu obsahu

gob b posilou ALTERNATE

21. 9. 2014 | 12:06 Counter-Strike 2
Němečtí ALTERNATE oznámili, že nejnovějšími posilami jejich týmu se stali Fatih 'gob b' Dayik a Tizian 'tiziaN' Feldbusch.Změny u ALTERNATE nejsou nikterak překvapujícími po zklamání v podobě nedosažení EPS Finals. Následně Němci vyhráli kvalifikaci na DreamHack Stockholm, avšak to už bylo s náhradníky v podobě Dayika a Feldbusche.
Výchozí obrázek

Němečtí ALTERNATE oznámili, že nejnovějšími posilami jejich týmu se stali Fatih 'gob b' Dayik a Tizian 'tiziaN' Feldbusch.

Změny u ALTERNATE nejsou nikterak překvapujícími po zklamání v podobě nedosažení EPS Finals. Následně Němci vyhráli kvalifikaci na DreamHack Stockholm, avšak to už bylo s náhradníky v podobě Dayika a Feldbusche.

Nyní bylo potvrzeno, že jsou výše zmínění v týmu natrvalo, čímž nahrazují Marcela 'rAx' Klennera a Christiana 'crisby' Schmitta, jejichž osud je nyní ve hvězdách.

gob b
gob b je zpět. Foto: HLTV.org

Dayik, jeden z nejlepších a nejkomplexnějších hráčů Německa, se stejně tak jako Feldbusch vrací do akce po krátké pauze. 

„Ptá se mě na to mnoho lidí a mohu jen říci, že mě hraní na vyšší úrovni opět chytlo. Ke klukům jsem se přidal před pár týdny, ale zatím je to super. Teď se těšíme na další turnaje a hlavně na DreamHack. Držte nám pěsti!“

—˜ Fatih 'gob b' Dayik pro web ALTERNATE

DreamHack Stockholm bude pro novou sestavu ALTERNATE křtem ohněm, jelikož byli nalosováni do skupiny s Ninjas in Pyjamas a francouzským duem Titan a LDLC.

Současná sestava ALTERNATE:

{#Německo} Manuel 'approx' Zeitz
{#Německo} Simon 'smn' Beck
{#Německo} Michele 'zonixx' Köhler
{#Turecko} Fatih 'gob b' Dayik
{#Německo} Tizian 'tiziaN' Feldbusch

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Alternate, gob b, tiziaN