Přejít k hlavnímu obsahu

The Official Motocross Videogame pro PS4 je nyní k dispozici

17. října 2014, Milano – Milestone, jeden z nejuznávanějších vývojářů a vydavatelů počítačových a konzolových her, oznamuje, že hra ‘MXGP - The Official Motocross Videogame’ je již v prodeji, a to včetně verze pro PS4.Verze pro PS4 obsahuje celou řadu novinek:Nové funkce:
Výchozí obrázek

17. října 2014, Milano – Milestone, jeden z nejuznávanějších vývojářů a vydavatelů počítačových a konzolových her, oznamuje, že hra ‘MXGP - The Official Motocross Videogame’ je již v prodeji, a to včetně verze pro PS4.

Verze pro PS4 obsahuje celou řadu novinek:

Nové funkce:

  • 18 tratí, 4 z nich zcela nové, pro plnohodnotný zážitek z MXGP:
    Arco di Trento (Itálie); Sevlievo (Bulharsko); Loket (Česká republika); Lierop (Holandsko)
  • Červené označení: Stejně jako ve skutečnosti bude i ve hře číslo jezdce, který v šampionátu vede, podbarveno jinak, než je tomu u ostatních – v tomto případě červeně.
  • Exkluzivně na PS4: světla na ovladači se mění podle otáček motoru motocyklu.

 Vylepšení:

  • Deformovatelný terén s grafikou v reálném čase.
  • Detailnější modely motocyklů. Textury jsou čtyřikrát větší, nežli tomu je ve verzi pro PS3.
  • Vylepšené 3D modely postav.
  • Nový systém osvětlování okolního prostředí (Yebis 2).
  • Vylepšené zvuky se širším rozmístěním 3D zvuků.
  • Na trati může být najednou 22 jezdců.

V této hře můžete prožít jeden z nejadrenalinovějších a nejnapínavějších šampionátů, jaké si lze představit. Zprostředkuje vám nezapomenutelné okamžiky – prach, emoce, realismus, autentičnost, úžasné skoky a především boj o první místo. Toto mistrovské dílo od Milestone obsahuje spoustu nových prvků, které nadchnou nejen milovníky motokrosového sportu, ale přivábí i novou generaci jezdců-hráčů. A o co tu vlastně jde? Přece vyhrát Světový šampionát MXGP jeden závod po druhém.

Ve hře MXGP najdete všechny jezdce, týmy, motocykly i pravidla oficiálního kalendáře MXGP 2013, a to včetně přepracovaného režimu kariéry, ve kterém můžete na vlastní kůži okusit, co všechno motokros znamená.

Hra MXGP – The Official Motocross Videogame pro PlayStation 4, kterou vyvinulo Milestone Studio, vychází 17. října a v prodeji bude za 1799 Kč / 64,99 EUR.

Hra je již k dispozici ve verzi pro Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita a Windows PC. Více informací najdete na našich záznamových kartách.