Přejít k hlavnímu obsahu

Sega odhaluje vydání Total War: Attila a obsah předobjednávek

Společnost SEGA oznámila datum vydání a předobjednávkový bonus pro hru Total War: ATTILA. Zároveň byl zveřejněn nový trailer. Datum vydání:
Výchozí obrázek

Společnost SEGA oznámila datum vydání a předobjednávkový bonus pro hru Total War: ATTILA. Zároveň byl zveřejněn nový trailer.

Datum vydání:

Celosvětové datum vydání hry Total War: ATTILA připadá na 17. února 2015. Hru je nyní možné předobjednat v internetovém obchodě Comgad a u dalších dobrých prodejců.

Předobjednávkový bonus:

Hráči, kteří si hru u vybraných prodejců předobjednají, obdrží první DLC pro Total War: ATTILA zdarma, a to v den vydání. Toto první DLC, balíček kultur Vikinští předkové, do hry přidá tři další hratelné frakce: Dány, Juty a Géaty.

Tyto severské válečnické národy mají své jedinečné pozemní a námořní jednotky, mise, kulturní znaky a rysy frakce a jsou připraveny vyrazit na jih ze své ledové domoviny na tažení plné plenění, rabování a dobývání.

Cenami ověnčená série PC her Total War se vrátí v roce 2015 s titulem Total War: ATTILA. Tato hra, zasazená do roku 395 n. l. na pozadí hladomoru, změn podnebí a války, představuje vizi apokalypsy na úsvitu raného středověku. Více o hře Total War: ATTILA zjistíte na stránkách www.totalwar.com.

Total War: ATTILA vyjde v České republice a na Slovensku v profesionální české verzi a v prodeji bude za 1399 Kč / 49,99 €. Více o hře zjistíte na její záznamové kartě.