Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba i nEophyte s kompletním LoL týmem

30. 11. 2014 | 14:13 League of Legends
Dvě z nejvíce populárních organizací u nás se po nějaké době opět ocitají s kompletními sestavami ve hře League of Legends.
Výchozí obrázek

Dvě z nejvíce populárních organizací u nás se po nějaké době opět ocitají s kompletními sestavami ve hře League of Legends.

Nejprve se zaměřme na organziaci nEophyte. V dřívější době pod tímto týmem působil pomnoho sestav, nicméně v podstatě žádná neudělala velkou díru do světa a dalo by se říci, že nebyly úspěšné. Nicméně nyní uvidím pod tagem nEph sestavu pod vedením Jana 'WORRY' Voráčka, která má určitě velké ambice. V současné době pětice hráčů nEophyte hraje ligu Hitpoint Masters, kde z pěti her ani jednou nezaváhala, což už naznačuje mnohé.

Nynější sestava nEophyte.LoL:

{#Česká Republika} Jan 'Xeruth' Podskalský - Top Laner
{#Česká Republika} Zbyněk 'Zbynhart' Hába - Jungler
{#Slovenská Republika} Marek 'Abitak' Kochanský - Mid Laner
{#Česká Republika} Jan 'WORRY' - Voráček - Marksman
{#Česká Republika} Michal 'Bronko' Šembera - Support

A pak tu máme herní tým eSuba. V posledních týdnech či měsících se v eSubě děje jedna změna za druhou a LoL sekci se nedaří ustálit stabilní sestavu. A také poslední přírůstky dost možná nejsou trvalé. Již pár dní s týmem hraje hráč dřívější sekce eSuby Tomáš 'nardeus' Maršálek, se kterým bude minimálně do konce Hitpoint Masters působit také ex-hráč eSuby Ondřej 'Demon' Fučík. Výsledky pak zřejmě ukážou, jak to s eSubou bude dále.

Nynější sestava eSuba.LoL:

{#Slovenská Republika} Michal 'GhostONe' Duchoň - Top Laner
{#Česká Republika} Anh Viet 'Dejv' Bui - Jungler
{#Slovenská Republika} Vladimír 'Miah' Ďurčík - Mid Laner
{#Česká Republika} Tomáš 'nardeus' Maršálek - Marksman
{#Česká Republika} Ondřej 'Demon' Fučík - Support

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba, nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.