Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sezóna Pro MČR v Hearthstonu

19. 12. 2014 | 08:45 Hearthstone
Nový rok pomalu klepe na dveře a spolu s ním jde ruku v ruce i nová sezóna pro MČR. Ta nová bude už po druhé hostit populární hru Hearthstone, která se v posledních dnech dočkala svého prvního datadisku.Systém MČR
Výchozí obrázek

Nový rok pomalu klepe na dveře a spolu s ním jde ruku v ruce i nová sezóna pro MČR. Ta nová bude už po druhé hostit populární hru Hearthstone, která se v posledních dnech dočkala svého prvního datadisku.

Hearthstone MČR

Systém MČR

Stejně jako v roce 2014, i v nové sezóně bude systém MČR postaven na sbírání bodů z turnajů a lig, jak online, tak i těch prestižnějších - offline. Ke konci sezóny pak hráči v žebříčku umístěni nejvýše postoupí do závěrečné kvalifikace, ze které 4 nejlepší dostanou možnost utkat se o titul Mistra ČR hry Hearthstone pro rok 2015.

Vzhledem k postupnému úbytku bodů už nyní můžete vidět aktuální podobu žebříčku, která se dále bude s každým dalším turnajem vyvíjet.

Online turnaje

Každé úterý se koná pravidelný turnaj, který od nového roku dostane novou podobu. Tím přichází do hry první změna oproti staré sezóně. Každý měsíc se můžete těšit na finančně ohodnocené turnaje. Na vás čekají vždy 4 úterní kvalifikační turnaje, ze kterých po součtu sesbíraných bodů postoupí 16 nejlepších hráčů do úterního finále, v němž na vítěze čeká částka 1.000 Kč.

První sériií se stává Alienware Money Cup a v únoru pak INTEL Money Cup.

O dalších online turnajích, které se chystají, vás samozřejmě budeme včas informovat. Už teď ale můžeme říci, že se rozhodně máte na co těšit.

LAN turnaje

Oznámení většiny LAN turnajů příštího roku nás teprve čeká. O jejich zahrnutí do MČR sezóny vás budeme vždy předběžně informovat. První akce, kterou ale můžeme oznámit jako součást MČR sezóny je LanCraft 2015, kde bude HS turnaj dotován následujícím způsobem:

  • 1. místo - 100 MČR bodů
  • 2. místo - 80 MČR bodů
  • 3. místo - 60 MČR bodů
  • 4. místo - 50 MČR bodů
  • 5. - 6. místo - 40 MČR bodů
  • 7. - 8. místo - 30 MČR bodů
  • 9. - 12. místo - 20 MČR bodů
  • 13. - 16. místo - 10 MČR bodů

Pravidla bodování běžných turnajů najdete na vlastní stránce.

Hodně štěstí všem do nové sezóny Mistrovství ČR ve hře Hearthstone!

Štítky: MČR 2015