Přejít k hlavnímu obsahu

Známe všechny účastníky ESEA IS 18 EU

6. 1. 2015 | 05:17 Counter-Strike 2
Organizace ESEA zveřejnila kompletní seznam všech účastníků na nadcházející událost ESEA Invite Season 18 Europe. Posledním potvrzeným týmem se stal FlipSid3 Tactics. O FlipSid3 bylo slyšet nedávno, a to když do týmu přišel hvězdný talentovaný borec, bývalý hráč fnatic, Andreas "schneider" Lindberg. Ten se k profesionálnímu hraní vrátil po pauze, kterou si dopřál právě po konci u fnatic.
Výchozí obrázek

Organizace ESEA zveřejnila kompletní seznam všech účastníků na nadcházející událost ESEA Invite Season 18 Europe. Posledním potvrzeným týmem se stal FlipSid3 Tactics.

O FlipSid3 bylo slyšet nedávno, a to když do týmu přišel hvězdný talentovaný borec, bývalý hráč fnatic, Andreas "schneider" Lindberg. Ten se k profesionálnímu hraní vrátil po pauze, kterou si dopřál právě po konci u fnatic.

O poslední slot na ESEA Invite Season 18 bylo na stránkách organizace zahájeno hlasování, kdy lidé mohli vybrat tým, který dostane pozvání na turnaj nabitý devíti hvězdnými celky. Společně s FlipSid3 tak byli na seznamu například noví LGB či Copenhagen Wolves.

FlipSid3 tak jednoznačně zvítězili v hlasování, když na konci získali náskok nad druhými LGB více než 100 hlasů.  V řeči procent tak pro FlipSid3 hlasovalo rovných 35 % hlasujících.

Na ESEA Invite Season 18 Europe tak budou k vidění tyto celky:

{#Švédsko} fnatic   
{#Polsko} Virtus.pro          
{#Francie} Titan
{#Německo} mousesports    
{#Ukrajina} Natus Vincere  
{#Německo} PENTA
{#Polsko} ESC       
{#Dánsko} unu.AiN              
{#Švédsko} FlipSid3 Tactics

Už jen podle seznamu účastníků je jasné, že rok 2015 začíná nejlepším možným způsobem. Rozhodně se máme na co těšit! Turnaj by měl začít již za několik týdnů, podrobné informace zatím nebyly zveřejněny.