Přejít k hlavnímu obsahu

MSI novým partnerem MČR v počítačových hrách

15. 1. 2015 | 10:12 Všechny hry
Nová sezóna oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách právě startuje a zatímco se blíží první zastávka MČR Tour, která proběhne 29. ledna až 1. února na PragoFFestu s turnajem o 10 000 Kč v hotovosti (více ZDE), máme tu další novinku.
Výchozí obrázek

Nová sezóna oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách právě startuje a zatímco se blíží první zastávka MČR Tour, která proběhne 29. ledna až 1. února na PragoFFestu s turnajem o 10 000 Kč v hotovosti (více ZDE), máme tu další novinku. Tou je tentokrát uvedení nového generálního partnera projektu, společnosti MSI.

Každá sezóna MČR, které jsme obnovili v roce 2011 a letos se tedy pod naší hlavičkou - PLAYzone - koná již 5. ročník této nejprestižnější domácí gamingové akce, přináší spoustu změn. Ať už jde o jiné místo konání, formát turnaje, ceny a nebo právě partnery, díky kterým můžeme celou událost dělat ještě větší a lepší. Jsme tedy velice hrdí, že se nám v uplynulých dnech podařilo do úspěšného konce dotáhnout uzavření spolupráce se společností MSI, jež patří mezi naprostou špičku mezi výrobci herních notebooků, počítačů, základních desek a grafických karet.

Jak bylo řečeno v předchozích řádcích, nový generální partner, zejména pak zvučného jména jako MSI, jistě přinese spoustu pozitivních změn a další posun MČR směrem vpřed. Nic konkrétního zatím nebudeme prozrazovat, ale v budoucnu se vše dozvíte!

ZÁKLADNÍ DESKY A GRAFICKÉ KARTY MSI GAMING

Herní základní desky MSI GAMING jsou navrženy tak, aby hráčům nabídly ty nejlepší funkce, výbavu a technologie ve své třídě. Špičková kvalita, stabilita, nejnovější funkce, rychlá herní síťovka a perfektní zvuk s nezávislým zesilovačem. Extra výkon zdarma zajistí technologie automatického přetaktování OC Genie 4 a další vychytávky. Každá deska z řady MSI GAMING je inženýrské mistrovské dílo dotažené k herní dokonalosti.

Grafická karta je nejdůležitějším prvkem, který ovlivňuje rychlost a plynulost hry. Jako hráči víme, že nestačí jen tak ledasjaká karta. A proto přinášíme to nejlepší z nejlepšího. Grafika MSI GAMING nebude obtěžovat hlukem ani vysokou teplotou, ale dodá vždy vyšší výkon. Vyladěné, tiché, výkonné a přetaktované už z výroby – přesně to, co čekáš od herní grafiky. Můžeš rovnou hrát naplno a neřešit ladění výkonu. Desky i grafiky MSI používají špičkové součástky nejvyšší kvality Military Class 4, které zajišťují maximální stabilitu i při dlouhodobém extrémním zatížení.