Přejít k hlavnímu obsahu

mousesports mění tři hráče

8. 1. 2015 | 03:02 Counter-Strike 2
Sestava mousesports prošla na začátku roku razantními změnami. Tým opouští Johannes 'tabseN' Wodarz i Aleksi 'allu' Jalli a místo nich přichází Fatih 'gob b' Dayik, Tobias 'Troubley' Tabbert a Michele 'zonixx' Köhler.Poté, co Finn 'karrigan' Andersen odešel do dignitas, byli mousesports bez pátého hráče. Olej do ohně přilil Aleksi 'allu' Jalli, který svůj nový domov našel ve 3DMAX.
Výchozí obrázek

Sestava mousesports prošla na začátku roku razantními změnami. Tým opouští Johannes 'tabseN' Wodarz i Aleksi 'allu' Jalli a místo nich přichází Fatih 'gob b' Dayik, Tobias 'Troubley' Tabbert a Michele 'zonixx' Köhler.

Poté, co Finn 'karrigan' Andersen odešel do dignitas, byli mousesports bez pátého hráče. Olej do ohně přilil Aleksi 'allu' Jalli, který svůj nový domov našel ve 3DMAX.

Jedním z náhradníků se stal bývalý hráč CS 1.6, Fatih 'gob b' Dayik. Ten za tým zaskakoval jako náhradník na ESEA Finals a nyní je hráčem německého týmu natrvalo.

Troubley
Troubley našel cestu zpět do mousesports. Foto: HLTV.org

Třetím hráčem, který mouz v krátké době opustil, je Johannes 'tabseN' Wodarz. Do týmu tak místo něj a Jalliho přichází Tobias 'Troubley' Tabbert a Michele 'zonixx' Köhler. To s největší pravděpodobností znamená, že tým se opět vrátí ke komunikaci německým jazykem (což nebylo kvůli Jallimu možné a tým se dorozumíval anglicky).

„Po roce průměrných výsledků a kolísavých výkonů je čas na změnu. Možná je menší než se očekávalo nebo než v co komunita doufala, ale rozhodně rozbuší srdce nejednoho fanouška mouz,“ řekl pro web mousesports manažer týmu Christian Lenz.

„Jeden z nejúspěšnějších hráčů historie mouz se vrací – Fatih 'gob b' Dayik. Ačkoliv zatím není na své předchozí úrovni, všichni zapracujeme na chybách a slabinách z minulého roku a dostaneme tým zpět na trať. Samozřejmě to bude nějaký čas trvat. Těšíme se na možnost, kterou nám mousesports dali, a důvěru v nás vloženou oplatíme dobrými výsledky. Velký dík za neustálou podporu patří našim sponzorům BenQ, EpicGear a XMG.“

První zkouškou nové sestavy byl včerejší zápas s LDLC v rámci turnaje G2A.com. Nová formace sice prohrála 0-3 na mapy (12-16 Inferno, 11-16 Dust II, 4-16 Overpass), ale minimálně na prvních dvou mapách neinkasovala od současných šampiónů debakl.

Jednou z dalších zkoušek bude ESEA Invite Season 18, kam byly společně s mouz pozvány týmy jako fnatic, Virtus.pro, Na`Vi a Titan. Pro tým kapitána Dayika to bude opravdový křest ohněm.

Po těchto změnách je sestava mousesports následující:

{#Nizozemsko} Chris 'chrisJ' de Jong
{#Turecko} Fatih 'gob b' Dayik
{#Německo} Michele 'zonixx' Köhler
{#Německo} Tobias 'Troubley' Tabbert
{#Srbsko} Nikola 'LEGIJA' Ninić

{#Německo} Andre 'nooky' Utesch (náhradník)