Přejít k hlavnímu obsahu

Další změny na americké scéně

13. 1. 2015 | 07:12 Counter-Strike 2
Během krátké chvíle se americká scéna opět ocitá ve víru změn. Další známá organizace se tak rázem ocitá bez Counter Strike týmu a to těsně před zahájením velmi očekávaného MLG X Games Aspen.
Výchozí obrázek

Během krátké chvíle se americká scéna opět ocitá ve víru změn. Další známá organizace se tak rázem ocitá bez Counter Strike týmu a to těsně před zahájením velmi očekávaného MLG X Games Aspen.

Jako by byl začátek roku pro americkou Counter Strike scénu prokletý. Prakticky každý týden se dozvídáme o změnách, přestupech či rozpadech. A ani dnes tomu nebude jinak. Známá sestava celku mouseSpaz totiž ukončila své působení v tomto týmu. Hráči však zůstávají pospolu a plánují se připojit k některým z dalších slavných organizací, které jsou momentálně bez aktivní sestavy.

Mužstvo kolem známého streamera a vynikajícího amerického hráče Tarika „tarik“ Celika se však k této situaci vyjádřilo vskutku úctyhodným způsobem.

„mouseSpaz je pro nás více než organizací – jsou to naší přátelé. Máme unikátní vztah s Shenem a Ferdem, což dělá náš odchod ještě těžším.

Ani nemohu dostatečně poděkovat za vše, co pro nás udělali. I když se chystáme reprezenovat jinou organizaci, budeme vždy v našich srdcích hráči mSpaz. Skvělí lidé a organizace, skutečně nemohu dostatečně poděkovat a skutečně doufám, že porostou a stane se z nich světový tým. Makejte dál borci!“

James „hazed“ Cobb, bývalý hráč mouseSpaz, se takto vyjádřil na týmových stránkách

Zatím není jasné, pod jakými plachtami tato nadějná sestava vypluje do následujících měsíců. Avšak už teď je jasné, že se hráči ocitnou v hledáčku mnoha amerických celků, které plánují podpořit CS:GO.

Sestava ex-mouseSpaz

{#Spojené státy americké} Stephen "reltuC" Cutler
{#Kanada} Pujan "FNS" Mehta
{#Spojené státy americké} James "hazed" Cobb
{#Spojené státy americké} Tarik "tarik" Celik
{#Spojené státy americké} Peter "ptr" Gurney

Zdroj: HLTV.org
Štítky: mouseSpaz, mspaz, tarik