Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž s Kaspersky o balíčky do Hearthstone!

10. 2. 2015 | 09:24 Hearthstone Všechny hry
AKTUALIZACE: Soutěž ukončena, všechny kódy rozdány.
Výchozí obrázek

AKTUALIZACE: Soutěž ukončena, všechny kódy rozdány.

Společnost Kaspersky se pyšní nejlepším antivirem na trhu, v roce 2014 navíc jako jediná značka získala podle souhrnné zprávy nejvyšší hodnocení ve všech testech, a to už počtvrté za sebou. Během této doby proběhlo 35 testů s různým stupněm složitosti, které si můžete prohlédnout zde a zde. U této příležitosti připravila na PLAYzone jednoduchou soutěž či odměnu, která potěší zejména hráče Hearthstone.

Pokud si na www.kaspersky.cz nebo www.alza.cz zakoupíte Kaspersky Internet Security multi-device 2015 nebo Kaspersky Anti-Virus 2015, získáte k běžnému produktu navíc také balíček karet do Hearthstone: Heroes of Warcraft. Balíčky ale můžete získat i díky naší velice jednoduché soutěži!

Jak soutěžit?

  1. Sdílejte tento článek na svém Facebook profilu.
  2. Udělejte screenshot jako důkaz nasdílení.
  3. Odešlete nám ho na redakce@playzone.cz a my vám v odpovědi pošleme kód v hodnotě 2$, který uplatníte přímo ve hře.

Hlavní výhody antiviru od Kaspersky

Ne nadarmo se Kaspersky chlubí nejlepším antivirovým produktem, oproti konkurenci je totiž skutečně v předstihu. Zatímco níže na obrázcích si můžete prohlédnout kompletní výpis vlastností, chtěli bychom vypíchnout dvě technologie, které nikde jinde nenajdete - funkci Safe Money, která chrání vaše online platby a transakce tím, že odhaluje podvodné emaily, jež se snaží ukrást přístupy do vašeho bankovnictví, a pak také System Watcher, který vás pro změnu ochrání proti vyděračskému malware, jenž šifruje data a poté po vás chce peníze (tzv. kryptoviry).