Přejít k hlavnímu obsahu

Intel Xeon processor D: výkonné SoC síťové segmenty

12. 3. 2015 | 07:42 Všechny hry
První rodina produktů 14nm Intel Xeon nabízí funkčnost na úrovni serverů v energeticky úsporném SoC optimalizovaném pro cloud, telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb a webhostery.SANTA CLARA, Kalifornie, 9. března 2015 – Společnost Intel dnes představila vůbec první SoC z řady Intel Xeon – produktovou rodinu Intel Xeon processor D. Je vyráběn nejnovější 14nm technologií a kombinuje výkon procesorů Intel Xeon s malými rozměry a úsporným provozem SoC řešení. 
Výchozí obrázek

První rodina produktů 14nm Intel Xeon nabízí funkčnost na úrovni serverů v energeticky úsporném SoC optimalizovaném pro cloud, telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb a webhostery.

SANTA CLARA, Kalifornie, 9. března 2015 – Společnost Intel dnes představila vůbec první SoC z řady Intel Xeon – produktovou rodinu Intel Xeon processor D. Je vyráběn nejnovější 14nm technologií a kombinuje výkon procesorů Intel Xeon s malými rozměry a úsporným provozem SoC řešení. 

Rychlé rozšíření propojených zařízení vede k nárůstu datového provozu geometrickou řadou, což zvyšuje nároky na datová centra a síťovou infrastrukturu pro cloud i poskytovatele telekomunikačních služeb. Tito klienti usilují o efektivní škálování své síťové infrastruktury a rychlé uvedení služeb, které jim budou generovat zisk, do praxe. Přecházejí proto na standardní architekturu Intel, která jim nabídne jak technologické řešení, tak konsistenci vyžadovanou napříč datovým centrem a sítí.

Rodina procesorů Intel Xeon D nabízí nové možnosti pro řešení rostoucí potřeby energeticky účinné infrastruktury s vysokou hustotou, což rozšiřuje dosah technologií Intel od okraje datových center do celé sítě. Zákazníci tak mají podstatně lepší možnosti vyvíjet nové služby při nižších celkových nákladech (TCO). Vedle spolehlivosti na úrovni serverů, dostupnosti a servisovatelnosti (RAS) budou mít nyní poskytovatelé telekomunikačních služeb k dispozici úsporné a kompaktní zařízení pro inteligentní sítě.

Štítky: INTEL, Intel Xeon D, SoC