Přejít k hlavnímu obsahu

Star Wars u hry Disney Infinity 3.0 spojují síly s Disney, Pixar a Marvel

Společnost Disney Interactive dnes oznámila, že se svět Star Wars přidá ke značkám Disney, Disney Pixar a Marvel a stvoří Disney Infinity 3.0 – nejnovější díl veleúspěšné „hybridní videohry“ roku 2014.  Starter Pack Disney Infinity 3.0 vyjde již letos na podzim a samotná hra slibuje rodinám a dětem širší záběr obsahu a rozmanitější hratelnost než kdy dříve. Ve hře se můžete těšit na následující:
Výchozí obrázek

Společnost Disney Interactive dnes oznámila, že se svět Star Wars přidá ke značkám Disney, Disney Pixar a Marvel a stvoří Disney Infinity 3.0 – nejnovější díl veleúspěšné „hybridní videohry“ roku 2014.  Starter Pack Disney Infinity 3.0 vyjde již letos na podzim a samotná hra slibuje rodinám a dětem širší záběr obsahu a rozmanitější hratelnost než kdy dříve. Ve hře se můžete těšit na následující:

  • Tři playsety Star Wars, jeden zasazený do období epizod I-III, druhý do časů původní trilogie čili epizod IV-VI a ten třetí, který vyjde v zimě, je založený na filmu Star Wars: Síla se probouzí.
  • Další playsety, které nabídnou rozličnou hratelnost a prostředí včetně playsetu od Disney Pixar založeném na chystaném filmu V hlavě a playset od Marvela, ve kterém se představí Hulkbuster Iron Man, Ultron a další marvelovské postavy.
  • Plně rozšířený Toy Box se dvěma novými hrami pro více hráčů: Toy Box Speedway (závody motokár) a Toy Box Takeover (akční adventura).
  • Další figurky oblíbených postaviček od Walt Disney Company, jako třeba Mickey a Minnie, Sam Flynn a Quorra z Tron: Legacy, Mulan a Olaf a spoustu dalších.

„Disney Infinity  je jediná hra, kde si hráči mohou hrát s postavami od značek Disney, Pixar, Marvel a Star Wars na jednom místě,“ řekl James Pitaro, prezident Disney Interactive.  „Spolupracovali jsme úzce se studiem Lucasfilm, abychom hráčům představili autentický herní zážitek hodný Star Wars, který bude obsahovat ty nejslavnější příběhy a postavy z minulosti, přítomnosti a budoucnosti.”

Každý z playsetů Star Wars nabídne různý zážitek, odlišné prostředí a postavy. Playset Star Wars: Twilight of the Republic se bude odehrávat v době, kdy budou rytíři Jedi na vrcholu sil; hráči budou v epických bitvách používat Sílu a Světelné meče a budou ovládat své bojové schopnosti po boku Ahsoky Tano, Anakina Skywalkera, Obi-Wana Kenobiho, Yody a Darth Maula. Playset Star Wars: Rise Against the Empire hráče zavede na mise napříč galaxií s Lukem Skywalkerem, princeznou Leiou Organou, Hanem Solo, Chewbaccou a Darth Vaderem; hráči v něm budou pilotovat stíhačky X-wing nebo Millennium Falcon a budou bojovat se stormtroopery či vykonávat mise na povrchu planet jako Tatooine, Hoth a Endor.  Fanoušci budou mít navíc jedinečnou možnost hrát za všechny postavy ze Star Wars, a to ve všech playsetech se Star Wars.

„Star Wars jsou značkou, která funguje napříč generacemi, a Disney Infinity 3.0 vytváří neuvěřitelnou příležitost k tomu, aby si rodiny a fanoušci mohli znovu prožít své oblíbené okamžiky ze Star Wars,” řekl John Blackburn, Senior vice president a generální ředitel Disney Infinity. „Díky přídavku v podobě Star Wars, V hlavě a nových postaviček od Disneyho a Marvela je Disney Infinity 3.0 dosud nejambicióznější a nejrozmanitější hrou, ale zároveň i tou nejpřístupnější, neboť letošní Starter Pack má nižší doporučenou maloobchodní cenu.”

Disney Infinity 3.0 také představí zcela nový 3D Hub pro Toy Box, díky kterému si hráči budou moct snadněji vybrat ze širší nabídky herních zážitků – a to včetně plošinovek, závodů a simulátorů farmaření. Dvě nové hry v Toy Boxu pro více hráčů přidají akční adventuru v Toy Box Takeover a závody motokár v Toy Box Speedway, ve kterých děti a rodiny budou moct hrát ve strukturovaném prostředí za oblíbené postavy od Disneyho, Disney Pixar, Marvela a postavy ze Star Wars najednou.

Hru Disney Infinity 3.0 vyvíjí Avalanche Software ve spolupráci s Ninja Theory, Sumo Digital, studiem Gobo a United Front Games. Hra vyjde pro zábavní počítačové systémy PlayStation 4 a PlayStation 3, na všestranný herní a zábavní systém Xbox One a na herní a zábavní systém Xbox 360 od společnosti Microsoft, na systém Wii U od společnosti Nintendo, na PC a na zařízení iOS a Android.

Starter Pack Disney Infinity 3.0 bude obsahovat základnu Disney Infinity 3.0 a videoherní software, playset Star Wars: Twilight of the Republic, figurky postav Ahsoka Tano a Anakin Skywalker a kartu s online kódem, který odemkne obsah pro PC a mobilní zařízení.  Další playsety Disney Infinity 3.0, figurky a datadiskové hry pro Toy Box se budou prodávat zvlášť.

Všechny figurky a herní mince z Disney Infinity 1.0 a 2.0 budou kompatibilní s Disney Infinity 3.0 v rozšířeném režimu Toy Box a herní mince se budou vůbec poprvé prodávat ve značených balíčcích po čtyřech pro konkrétní značky. Další figurky a playsety značek Disney, Disney•Pixar, Marvel a Star Wars budou oznámeny v nadcházejících měsících.