Přejít k hlavnímu obsahu

GUNRUNNERS vedou v MČR Klasifikaci

21. 5. 2015 | 22:29 Counter-Strike 2
Po prvních čtyřech měsících nové sezóny Mistrovství České republiky v počítačových hrách prozatím vede mladá sestava, která nedávno přešla pod křídla Tomáše "Tomiq4n" Seckého, majitele organizace GUNRUNNERS.Pro první čtyři měsíce hráčům a obzvláště týmům přinesl PLAYzone několik online turnajů, které zahrnovaly i nově uvedené MoneyCupy. Ty fungují formou podobnou pravidelným víkendovým turnajům pořádaným ESL, Go4CSGO.
Výchozí obrázek

Po prvních čtyřech měsících nové sezóny Mistrovství České republiky v počítačových hrách prozatím vede mladá sestava, která nedávno přešla pod křídla Tomáše "Tomiq4n" Seckého, majitele organizace GUNRUNNERS.

Pro první čtyři měsíce hráčům a obzvláště týmům přinesl PLAYzone několik online turnajů, které zahrnovaly i nově uvedené MoneyCupy. Ty fungují formou podobnou pravidelným víkendovým turnajům pořádaným ESL, Go4CSGO.

Z každé ze čtyř kvalifikací postoupí čtyři týmy do měsíčního finále, ze kterého vítěz bere vše, což je pro hru Counter-Strike: Global Offensive částka 3000 Kč. Takové finále už jsme měli dvě - v lednu a v únoru - a aktuálně probíhá kvalifikace na třetí, květnový.

 Název týmuBody
1.Česká Republika Gunrunners.AOC130 b.
2.Česká Republika Authority Gaming107 b.
3.Slovenská Republika eSuba106 b.
4.Česká Republika IRON TEAM GAMING92 b.
5.Česká Republika Necessarius64 b.
6.Česká Republika FU-gaming.com52 b.
7.Slovenská Republika write your world46 b.
8.Slovenská Republika Cyborg Factory.FSP44 b.

Z daného formátu si společně s One Night Stand turnaji nejvíce prozatím odnesli GUNRUNNERS, tehdy ještě Authority Gaming a díky čtveřici zlatých medailí sedí na prvním místě v žebříčku se 130 body.

Nedaleko za nimi zaostávají aktuální Authority Gaming a eSuba, zatímco čtvrté místo prozatím drží IRON TEAM GAMING. Přestože zatím není rozhodnuto, kolik týmů přesně se dostane na letošní Mistrovství, dostat se alespoň do nejlepší osmičky by mělo být v nejlepším zájmu všech týmů s ambicemi dostat se na největší akci roku.

Štítky: Gunrunners