Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sezóna RoG Masters startuje

26. 5. 2015 | 18:28 League of Legends
Prestižní liga od Hitpointu zvaná RoG Masters a konkrétně její tahoun v podobě League of Legends začíná svoji třetí sezónu již tohle úterý!RoG Masters je liga, ve které se již potřetí utkají ty nejlepší LoL týmy u nás. Již minulé sezóny byly vypjaté a výsledky vyrovnané až kolikrát nečekané, takže nová sezóna je mnohým fanouškem velice očekávaná. A to také proto, že uvidíme týmy hrající za přední české organizace, Fraternitas nebo třeba novou sestavu eSuby.
Výchozí obrázek

Prestižní liga od Hitpointu zvaná RoG Masters a konkrétně její tahoun v podobě League of Legends začíná svoji třetí sezónu již tohle úterý!

RoG Masters je liga, ve které se již potřetí utkají ty nejlepší LoL týmy u nás. Již minulé sezóny byly vypjaté a výsledky vyrovnané až kolikrát nečekané, takže nová sezóna je mnohým fanouškem velice očekávaná. A to také proto, že uvidíme týmy hrající za přední české organizace, Fraternitas nebo třeba novou sestavu eSuby.

Že vás tohle nenavnadilo sledovat RoG Masters. Tak si pojďme představit sestavy jednotlivých týmů, které se letošní sezóny zúčastní.

Název týmuSestava týmu (top, jungle, mid, marksman, support, náhradník)
{#Česká Republika} eErinessKlíště, Jejky, Immy, Lexinek, Hiddan, iKarlik
{#Česká Republika} Cyborg FactoryEnXer, Alobalek, nerioz, Seniks, JWchild, skilet
{#Česká Republika} FraternitasCekutka, Gornagal, RusO, WorstAdc, denyk, Bronko
{#Česká Republika} FreshsteriousCitron, Idiommm, Makeit, Majky, slivovica, Korean Midlaner
{#Česká Republika} Inside GamesCejlon, Kieleran, Cvoken, Edems, Dreamery, Thrae
{#Česká Republika} nEophyteXeruth, Bhalos, Bimbo8, WORRa, Tarky, S0larek
{#Slovenská Republika} eSubaOdstranovac, Piipous3k, Abitak, Alucard, Rasen, Miah
{#Česká Republika} GunrunnersDerpy, Thraker, Androsis, Rumburak, DudeLove, Sayn/Boka

Liga začíná již právě tohle úterý 26. května a zápasy se odehrají vždy ve dnech pondělí až středa, které jsou jako hrací dny určeny. Týmy se utkají systémem každý s každým, z nichž ti nejlepší se pak poperou o místo na velkém vyvrcholení v podobě offline finále.

Podobně jako tomu bylo v minulých sezónách, tak by většina zápasů měla být streamovaná. Streamu se stejně jako v sezóně druhé ujme dvojice Mozilla & Xnapy, máme se tedy na co těšit - živé přenosy budou probíhat na oficiálním kanále Hitpointu.

Zdroj: hitpoint.cz
Štítky: RoG Masters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.