Přejít k hlavnímu obsahu

Hledáme novou krev

30. 6. 2015 | 22:49 Hearthstone
Hledáme adminy! Voláme do zbraně příznivce Hearthstonu, kteří se nebojí přiložit ruku k dílu. Baví vás organizování? Chcete něco udělat pro komunitu? Připojte se k nám a pomozte nám zlepšit úroveň Hearthstonu na PLAYzone.V poslední době to šlo s turnaji na PLAYzone od desíti k pěti. Občas i ke čtyřem. Je na čase situace učinit přítrž a nastolit pořádek.
Výchozí obrázek

Hledáme adminy! Voláme do zbraně příznivce Hearthstonu, kteří se nebojí přiložit ruku k dílu. Baví vás organizování? Chcete něco udělat pro komunitu? Připojte se k nám a pomozte nám zlepšit úroveň Hearthstonu na PLAYzone.

Hledáme adminy - banner

V poslední době to šlo s turnaji na PLAYzone od desíti k pěti. Občas i ke čtyřem. Je na čase situace učinit přítrž a nastolit pořádek.

Novým hlavním adminem pro HS sekci se stává {#Česká Republika} Pavel Kamínek alias Kitsu, který přebírá HS sekci pod svou správu.

Kitsu: Myslím si, že HearthStone na české scéně nevstoupil do světa e-sportu úplně bezchybně a doufám, že pod mým vedením a ve spolupráci s lidmi okolo mne se nám podaří scénu restartovat a nabídnout hráčům to pravé co hledají.

Ke Kitsuovi teď hledáme adminy, kteří nám pomohou vést sekci, spravovat a adminovat turnaje a další soutěže. Chcete nám pomoci? Ozvěte se Kitsuovi na jeho e-mail kitsu@zeroskills.eu a pojďme to znovu rozjet!