Přejít k hlavnímu obsahu

Intel Extreme Masters od července v českých kinech

10. 7. 2015 | 07:28 Všechny hry
POZOR, POZOR na 28. července se chystá velká novinka v oblasti esportu! Hry jako League of Legends nebo Counter-Strike spatří poprvé plátna kin!
Výchozí obrázek

POZOR, POZOR na 28. července se chystá velká novinka v oblasti esportu! Hry jako League of Legends nebo Counter-Strike spatří poprvé plátna kin!

Česká republika se tak připojí k desítkám zemí po celém světě, které budou v živých přenosech promítat souboje prestižní série Intel Extreme Masters 2015. K vidění budou některá z finálových kol turnaje, kamery nahlédnou ale i do jeho zákulisí, kam se divák běžně nepodívá, „odkryje karty“ špičkových es elektronického sportu, vyzpovídá světové hráče i fanoušky a nabídne další exkluzivní obsahy, které jinde neuvidíte a k esportu bytostně patří.

Více o přenosech a prodeji vstupenek najdete na www.esportsincinema.cz.

Program přenosů:

28. 7. 2015, 20:00 ALL WORK ALL PLAY: THE PURSUIT OF ESPORTS GLORY LIVE 

Exkluzivní mezinárodní premiéra dokumentu All Work All Play s českými titulky; následovat bude živá debata s režisérem dokumentu a dalšími experty na esport ze studií v Kolíně nad Rýnem a hvězdná herní exhibice ve hře Starcraft II. (Archon Mode). Komentátory budou James "Kaelaris" Carrol a Yoan "Todd" Merlo. Průvodce večerem bude Sean Charles.

23. 8. 2015, 19:00     ESL ONE COLOGNE 2015 COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE LIVE

Největší světový turnaj ve hře Counter-Strike se odehraje v LANXESS Aréně v Kolíně nad Rýnem. Přenosem bude provázet slavná youtuberka Soe Gschwind-Penksi (SOEMBIE), která diváky zavede do míst, kde se hráči přípravují na zápasy, do komentátorského studia nebo živě vyzpovídá finálové týmy na téma jejich strategie.

Tím ale nekončíme, dalších akcí se fanoušci a diváci dočkají hned v říjnu a listopadu tohoto roku a také v březnu následujícího roku! Bližší program pro tyto měsíce bude teprve upřesněn.