Přejít k hlavnímu obsahu

Scéna zrodila novou ambiciózní herní organizaci

19. 7. 2015 | 13:17 Counter-Strike 2
Určitě žádnému fanouškovi československé herní scény neunikl nedávný rozpad ITG a myšlenky, kam se nejen hráči z této organizace vydají nadále. Dnešním dnem je už jejich cesta jasná. Je tu nová česká organizace Dark Tigers a má jen ty nejvyšší ambice, tedy alespoň na tuzemské scéně. 
Výchozí obrázek

Určitě žádnému fanouškovi československé herní scény neunikl nedávný rozpad ITG a myšlenky, kam se nejen hráči z této organizace vydají nadále. Dnešním dnem je už jejich cesta jasná. Je tu nová česká organizace Dark Tigers a má jen ty nejvyšší ambice, tedy alespoň na tuzemské scéně. 

Nové herní uskupení se může pyšnit kvalitním obsazením ve čtyřech sekcích. Zastoupení hráči získali Dark Tigers v sekcích Counter-Strike Global Offensive, Hearthstone, League of Legends a ve Fifě 2015. Dle samotných tvůrců týmu a vedení organizace se pak celý start připravoval během měsíce červen, kdy se dávaly dohromady návrhy dresů, týmové barvy, herní servery, námluvy s hráči a samozřejmě zázemí u potenciálních partnerů a v neposlední řadě i místa na LanCraftu v Ostravě, který začně již o týden později. Na největší herní události roku se ukáží dohromady tři sekce: CS:GO, LoL a Hearthstone. O nedlouho později se pak ve Finsku ukáže s dalšími třemi českými zástupci na ASUS RoG Summer 2015 Lukáš "Galmod" Jarolím, který se věnuje právě hře Hearthstone. 


Hráče DTG budeme vídat v těchto nebo podobných dresech. 

Po velmi rušném roce, kdy jsem založil ITG a prošel iG i eEriness, jsem se rozhodl usadit a makat na projektu Dark Tigers. Musím říci, že během jednoho měsíce, při tvorbě webových stránek, realizaci dresů a dalších a dalších jednání jsem potkal skvělé lidi, které jsem si přivedl sebou a jsem šťastný, že s nimi mohu spolupracovat na tomto gamingu.  Dark Tigers je pokračováním ITG a jejich hodnot, s novým kabátem, novou strategií, novými cíli a hlavně novou energií. Na závěr bych chtěl poděkovat Pumbovi, který mi každý den připomíná chyby, které jsem udělal. Satishovi a Lukovi, kteří byli vždy při mně i v těch nejhorších možných scénářích. Schulzinhovi za zlatý hatrick a PS4 :D. Také chci popřát všem novým tvářím, ať v každodenní rutině neztratí energii a nadšení, se kterým to dnes dělají. Dark Tigers je na scéně!

- Michal "hurvajs" Hrdlička, majitel organizace

Realizační tým 

{#Česká Republika} Michal "hurvajs" Hrdlička - majitel
{#Česká Republika} Matěj "pumba" Verner - manažment
{#Česká Republika} Jan "Wynaut" Filip - manažment (HS sekce)
{#Česká Republika} Jan "Lexinek" Mikeš - manažer (LoL sekce)
{#Česká Republika} Pavel "sCrapo" Macalla - grafik 

League of Legends 

{#Česká Republika} Milan "Immy" Matras
{#Slovenská Republika} Matúš "Neon" Jakubčík
{#Slovenská Republika} Samuel "Hiddan" Kavaler
{#Česká Republika} David "Jejky" Jakubec
{#Česká Republika} Jan "Lexinek" Mikeš

Counter-Strike Global Offensive

{#Česká Republika} Honza "Satish" Brtek 
{#Česká Republika} Milan "Striker" Švejda
{#Česká Republika} Martin "nub1um" Lelek 
{#Česká Republika} Lukáš "Luko" Marek
{#Česká Republika} Michaela "Mishulkaa" Čáslavská

Hearthstone

{#Česká Republika} Ondřej "Alandus" Bijok
{#Česká Republika} Petr "Chemk0" Ježík
{#Česká Republika} Lukáš "Galmod" Jarolím
{#Česká Republika} Jan "Regeedz" Štýs
{#Česká Republika} Standa "Anaro" Jirák
{#Česká Republika} Matěj "Matýsek" Šindělář

Fifa 2015

{#Česká Republika} Jakub "Schulzinho" Šolc

Tímto přejeme nové herní organizaci úspěší a dlouhé setrvání na scéně. Závěrem jen dodáme, že nový tým na scéně v turnajích a ligách budete vídat pod klan tagem DTG. 

Zdroj: DarkTigers
Štítky: DarkTigers