Přejít k hlavnímu obsahu

Český YouTuber bude mít ve hře svůj item!

9. 9. 2015 | 22:28 League of Legends
Český YouTuber se po dlouhé době dočkal vytoužené odměny, kterou je vlastní item přímo v League of Legends. A jak tohle vůbec dokázal?
Výchozí obrázek

Český YouTuber se po dlouhé době dočkal vytoužené odměny, kterou je vlastní item přímo v League of Legends. A jak tohle vůbec dokázal?

Radek 'Sterakdary' Starý mezi komunitou svého YouTube kanálu rozšířil svůj linky na tzv. "referral", přes který se noví hráči mohli registrovat do hry. Číslo jeho referalů vzrostlo až na tolik, že dle tehdejšího systému měl Starý právo se přihlásit u Riotu na vlastní item do hry, čímž by se zařadil po bok jmen jako je Athene či Total Biscuit.

Uplynula dlouhá doba a stále nic, jenže Sterakdary se nevzdal a po dlouhých letech se konečně své pocty nakonec dočká. Do hry byl nový předmět Sterak's Gage přidán v patchi 5.16 jako jeden ze dvou přidaných předmětů. Pokaždé, když si budete tenhle předmět chtít koupit, tak můžete mít pocit, že i český hráč má díky své komunitě zmínku v populární hře.

Více o Sterakově předmětu si můžete přečíst na stránkách League of Legends Wiki.

Štítky: Sterakdary
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.