Přejít k hlavnímu obsahu

SwissKing získává poslední místo na MČR

24. 10. 2015 | 00:42 Hearthstone
Sedm postupujících na letošní Mistrovství ČR již známe a dnes se dozvíme také osmého vyvoleného. Ve vzájemném duelu se o poslední místo dva hráči týmu eSuba.Intel.V eSubáckém derby se utkají dva známí hráči Nikolas 'SwissKing' Kožlej a Mikuláš 'pokrovac' Dio. Oba se společně již ukázali i na zahraničních akcích, jako je DreamHack Valencia 2015 nebo ASUS ROG Summer 2015 - ani jeden ovšem díru do světa neudělal.
Výchozí obrázek

Sedm postupujících na letošní Mistrovství ČR již známe a dnes se dozvíme také osmého vyvoleného. Ve vzájemném duelu se o poslední místo dva hráči týmu eSuba.Intel.

V eSubáckém derby se utkají dva známí hráči Nikolas 'SwissKing' Kožlej a Mikuláš 'pokrovac' Dio. Oba se společně již ukázali i na zahraničních akcích, jako je DreamHack Valencia 2015 nebo ASUS ROG Summer 2015 - ani jeden ovšem díru do světa neudělal.

Na MČR má eSuba prozatím pouze jediného hráče, kterým je kapitán sekce Oldřich 'Faeli' Mahdal. Který z těchto dvou ho doplní? Sledujte dnes showmatch v zajímavém systému bo11 se 3 bany, komentovat bude Faeli a CzechCloud.

Štítky: eSuba, pokrovac, SwissKing
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.