Přejít k hlavnímu obsahu

DH Cluj: eSuba.Faeli končí na druhém místě

31. 10. 2015 | 21:45 Hearthstone
Na letošním DreamHack Open v rumunské Kluži se neodehraje pouze major turnaj v CS:GO, ale uvidíme i menší Hearthstone turnaj.UPDATE #2: Faelimu se daří i nadále a momentálně je již mezi osmi nejlepšími. V turnaji momentálně zbývá čtveřice domácích hráčů, které doplňuje Faeli, Kufdon, Modernleper a zřejmě největší favorit Hoej. Tomu nedávno v Praze těsně utekl postup na Blizzcon a tak má v plánu si zlepšit náladu alespoň na DreamHacku. TOP8 bude dohrávat turnaj v neděli.
Výchozí obrázek

Na letošním DreamHack Open v rumunské Kluži se neodehraje pouze major turnaj v CS:GO, ale uvidíme i menší Hearthstone turnaj.

UPDATE #2: Faelimu se daří i nadále a momentálně je již mezi osmi nejlepšími. V turnaji momentálně zbývá čtveřice domácích hráčů, které doplňuje Faeli, Kufdon, Modernleper a zřejmě největší favorit Hoej. Tomu nedávno v Praze těsně utekl postup na Blizzcon a tak má v plánu si zlepšit náladu alespoň na DreamHacku. TOP8 bude dohrávat turnaj v neděli.

UPDATE #1: Sychry, StanCifka, Faeli. Tohle je zbylá trojka českých hráčů, která se ještě stále drží v turnaji, další hráči jsou již bohužel venku. Z celkového počtu 128 hráčů již v turnaji zbývá posledních 32, mezi kterými nechybí hráči jako Hoej nebo Ekop. Prvního jmenovaného ve skupině má nyní Faeli, s Ekopem se poté v sobotu utká Sychry.

DREAMHACK OPEN CLUJ-NAPOCA 2015
1. kolo2. koloSemifináleFináleVítěz
bo5bo5bo5bo5 
 
{#Finsko} Kufdon3       
  {#Finsko} Kufdon1     
{#Německo} Hurricane0       
    {#Rumunsko} haniballz23   
{#Rumunsko} haniballz23       
  {#Rumunsko} haniballz23     
{#Rumunsko} Danielo0       
      {#Rumunsko} haniballz23 
{#Rumunsko} Kevineter3       
  {#Rumunsko} Kevineter3     
{#Rumunsko} AverageHero0       
    {#Rumunsko} Kevineter1   
{#Švédsko} Freakeh1       
  {#Dánsko} Hoej1     
{#Dánsko} Hoej3       
        {#Rumunsko} haniballz2
{#Rumunsko} Asahida3      Vítěz
  {#Rumunsko} Asahida0     
{#Rumunsko} Drujbanul2       
    {#Velká británie} Modernleper2   
{#Německo} Ek0p2       
  {#Velká británie} Modernleper3     
{#Velká británie} Modernleper3       
      {#Česká Republika} Faeli2 
{#Rumunsko} Evilahab3       
  {#Rumunsko} Evilahab2     
{#Belgie} Arneej1       
    {#Česká Republika} Faeli3   
{#Rumunsko} Alinro1       
  {#Česká Republika} Faeli3     
{#Česká Republika} Faeli3       
 

 

Do turnaje se přihlásilo celkem 128 hráčů, bohužel někteří z nich vůbec nedorazili. Původně byli na plánu úvodní skupiny po čtyřech hráčích, nicméně z těchto důvodů byly některé pouze tříčlenné. Z celé řady hráčů se na turnaji ukáže také desítka českých a jeden slovenských hráč.

Největší zastoupení naší scény má na turnaji eSuba, která vyslala na turnaj pětici hráčů - Faeli, Pokrovac, SwissKing, Silhan, Sychry. Dále uvidíme trojici hráčů Magic the Gathering Stanislava Cifku, Ivana Flocha a Born2Win. Partu pak doplňuje hráč eEriness Matysek.

V současné chvíli je plně rozehraná první skupinová fáze, kde už je známo několik výsledků. My budeme článek postupně updatovat, až se turnaj dostane do pokročilé fáze. Průběžné výsledky můžete sledovat zde, jinak české hráče je možnost zastihnout i na streamu.

Štítky: dreamhack
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.