Přejít k hlavnímu obsahu

MČR 2015: Představení hráčů

2. 11. 2015 | 10:05 Hearthstone
Na letošním Mistrovství ČR se v karetní hře Hearthstone představí osmička nejlepších. Pojďme si společně všechny účastníky postupně představit.
Výchozí obrázek

Na letošním Mistrovství ČR se v karetní hře Hearthstone představí osmička nejlepších. Pojďme si společně všechny účastníky postupně představit.

MČR - SKUPINA A MČR - SKUPINA B
#NázevVP+/- #NázevVP+/-
1.{#Česká Republika} eSuba.Faeli000:0 1.{#Česká Republika} AG.Matty000:0
2.{#Česká Republika} ENVi.Raidy000:0 2.{#Česká Republika} ML.Namcor000:0
3.{#Česká Republika} ML.Karolínka000:0 3.{#Česká Republika} ENVi.Winch000:0
4.{#Česká Republika} eSuba.Swissking000:0 4.{#Česká Republika} FTS.Romasik000:0


Skupina A

Faeli - Současný kapitán týmu eSuba.INTEL a jeden z nejúspěšnějších hráčů u nás. Momentálně je dle rankingu GosuGamers 33. nejlepší hráč v Evropě. Na svém kontě má vítězství na ASUS Finals 8, turnajů Fujitsu ligy nebo také TOP8 na LanCraftu. Jeho největší úspěchy jsou druhá místa na zahraničních turnajích, Gfinity Summer Masters II a také PGL Winter Tavern Tales na DreamHacku v Kluži, který se konal tento víkend.

Raidy - Jeden ze dvou hráčů ENVi ESPORTS, kteří se na finále probojovali. V tomhle týmu působí již přes rok. Jeho velkou předností bylo konstantní sbírání bodů, ačkoliv nemá zatím žádná velká prvenství. Za zmínku u Raidyho stojí například účast na finále lig Topgamingu, 5. místo na LanCraftu a nespočet TOP8 ve velké řadě českých online turnajů.

Karolínka - Jediná zástupkyně něžného pohlaví na letošním Mistrovství. Ještě nedávno působila v týmu Fraternitas, odkud ovšem zamířila do nově složené sekce Majestic Lions. Hearthstone se věnuje teprve od února, nicméně zkušenosti s karetními hrami má již z minulosti. Jejím největším úspěchem je 1. místo z Y-Games a také 1. místo v kvalifikaci na LanCraft 2015.

Swissking - Druhý a poslední zástupce týmu eSuba na turnaji. O své místo na MČR musel bojovat se svým kolegou Pokrovačem, kterého v zápase hraném bo11 zdolal. Velké zkušenosti nabral již dříve hraním Magic the Gathering. Neomezuje se pouze na české turnaje, ale podíval se i na ASUS RoG Summer 2015 nebo na DreamHack Cluj-Napoca tento víkend.

MČR 2015 HEARTHSTONE

Skupina B

Matty - Jediný zástupce Authority Gaming se na scéně nepohybuje příliš dlouho, ale Hearthstone hraje již delší dobu. Do současné organizace zamířil před letošním LanCraftem, kde pak vybojoval krásné 3. místo. Stejně jako další hráči si připsal vítězství v jedné z kvalifikací na MoneyCup na PLAYzone. Mimo Hearthstone se odmala věnuje hraní šachů.

Namcor - Prošel celou řadou týmu, naposledy zakotvil u Fraternitas, odkud se před týdnem společně s Karolínkou přestěhoval do Majestic Lions. Tihle dva spolu tvoří již od dob Magic the Gathering nerozlučné duo a spolu se ukáží také na Mistrovství. Namcor sbírá zajímavé ocenění, mezi které patří vítězství na finále Fujitsu ligy nebo dělené 3. místo na ASUS Finals 8.

Winch - Momentální kapitán týmu ENVi eSports patří k velice aktivním hráčům, který se pravidelně účastní celé řady turnajů. Za své největší úspěchy Winch považuje účast na finále Fujitsu ligy a právě kvalifikaci na MČR. Z online turnajů si dokázal podmanit například MoneyCup na PLAYzone, Blizzfan Cup, na kontě má také celou řadu druhých míst na české ESL.

Romasik - Jediný zástupce organizace Fraternitas patří mezi méně známé hráče, kteří se na Mistrovství probojovali. Mezi jeho úspěchy se dá zařadit dvojnásobná účast na finále Fujitsu ligy, nedávné 5. místo na slovenském Y-Games nebo vítězství v řadě turnajů na PLAYzone. Kromě Hearthstone je Romasik i hráčem Magic the Gathering.


Samotné Mistrovství České republiky v počítačových hrách se uskuteční od pátku 5. do neděle 7. listopadu, konkrétně Hearthstone se odehraje v sobotu a neděli. Více o turnaji naleznete v separátním článku zde, takže se těšíme na všechny v Brně i na streamu!

Štítky: MČR, MČR 2015
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.