Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games nabírají CS sekci

14. 11. 2015 | 19:07 Counter-Strike 2
Jedna z předních českých organizací, Inside Games, se vydala cestou CS:GO společně s novou sekcí vedenou Janem "flex" Ehrlichem.Inside Games byli bez Counter-Strike sekce více než rok ještě od doby, kdy sestava Jana "SATISH" Brtka přešla pod iG společně s IRON TEAM GAMING po spojení dvou organizací v jednu.
Výchozí obrázek

Jedna z předních českých organizací, Inside Games, se vydala cestou CS:GO společně s novou sekcí vedenou Janem "flex" Ehrlichem.

Inside Games byli bez Counter-Strike sekce více než rok ještě od doby, kdy sestava Jana "SATISH" Brtka přešla pod iG společně s IRON TEAM GAMING po spojení dvou organizací v jednu.

Včerejším dnem se však situace změnila, protože se česká organizace rozhodla vzít nepříliš známou CS:GO sestavu pod vedením Jana "flex" Ehrlicha, jehož tým přešel z konkurenčních ENVi eSports.

Po neúspěchu v kvalifikaci na RoG Masters si sestava dala za cíl účastnit se 99Damage ligy, stejně jako CEVO a ESEA v blízké budoucnosti. Více se o týmu můžete dozvědět v rozhovoru, který s kapitánem sepsala redakce iG.

Sestava iG

{#Česká Republika} Honza "flex" Ehrlich
{#Česká Republika} Patrik "devil" Ptáček
{#Česká Republika} Martin "extazy" Czedroň
{#Ukrajina} Sergej "tmizet" Dibrov
{#Slovenská Republika} Daniel "Devour" Hovan

Zdroj: InsideGames
Štítky: Inside Games