Přejít k hlavnímu obsahu

eSubačky přicházejí o kRAViCkU

16. 11. 2015 | 16:12 Counter-Strike 2
V dlouhodobém měřítku je eSuba jedinou organizací u nás, u které dívčí týmy fungují již delší dobu. Momentálně pod ní působí jedna ladies sekce a to ve hře CS:GO, tento tým se nyní ovšem ocitá pouze ve čtyřech hráčkách.
Výchozí obrázek

V dlouhodobém měřítku je eSuba jedinou organizací u nás, u které dívčí týmy fungují již delší dobu. Momentálně pod ní působí jedna ladies sekce a to ve hře CS:GO, tento tým se nyní ovšem ocitá pouze ve čtyřech hráčkách.

Ladies týmy mají u eSuby již dlouholetou tradici, která po Call of Duty a Counter-Strike 1.6 pokračuje i v mladším sourozenci Counter-Strike: Global Offensive. Právě kvůli postupnému umírání Call of Duty 4 přešel tehdejší dívčí tým na CS:GO. Z původního týmu zůstala již pouze dvojice hráček, tedy po dnešku už pouze jedna. Která z hráček končí kariéru?

Eva 'kRAViCkA' Urbanová působila u eSuby více než pět let a patřila dlouhou dobu do jádra Call of Duty i Counter-Strike ladies sekce. V CS:GO se také rozšířilo její jméno díky streamování. Nyní ovšem tato slovenská střelkyně končí s hraním, eSubačky se tak ocitají ve čtyřech.

eSuba Ladies

eSuba CS:GO Ladies - zleva: Kviin, kRAViCkA, germia, Lara.

"S Kravičkou jsem měla čest být v týmu už přes pět let a známe se tedy již od dob Call od Duty 4. O to více mne mrzí, že jí vytíženost jejího pracovního i osobního života neumožňují už dále hrát v našem týmu a odchází tak od nás tak moc talentovaná hráčka jako byla ona. Přeji jí mnoho úspěchu do budoucna, ať jí všechno klape a děkuji za skvělou reprezentaci našeho týmu. Naší ladies sekci nyní nezbývá nic jiného, než hledat za Kravičku náhradu, což bude opravdu obtížný úkol. Nová hráčka by měla být rozumná a vycházet s námi ostatními, měla by mít čas a chuť hrát a mít také týmového ducha a reprezentativní vystupování. Znalost hry a její ovládání na určité úrovni by měly být samozřejmostí. Všechny hráčky, které by měly chuť s námi zkusit zahrát, ať mne kontaktují na mé facebookové stránce facebook.com/DATgermia,"

vyjádřila se kapitánka týmu Madlenka 'germia' Moozová.

"Po nástupu do novej práce som začala prehodnocovať svoje priority. To sa týkalo aj mojho voľného  času. Nestíhala som streamovať, venovať svojmu tímu a ani priateľovi. Keď som si ho našla bola som vyčerpaná a nebavilo ma to. Rozhodla som sa preto ukončiť svoje posobenie ako hráčka a streamerka. Za posledné mesiace som stihla toho veľa. Budem sa sťahovať k mojmu priateľovi kde ma čaká aj nová práca. Chcela by som sa rozlúčiť s každým kto ma podporoval, stále si toho vážim a vážiť budem! Babám prajem veľa úspechov v hraní, ale aj v živote. Majte sa krásne!"

naposled se rozloučila s komunitou Eva 'kRAViCkA' Urbanová.

Zbylá sestava eSuba CS:GO Ladies:

{#Česká Republika} Madlenka 'germia' Moozová
{#Česká Republika} Dana 'Kviin' Poláková
{#Česká Republika} Martina 'aMi' Sedláková
{#Česká Republika} Zuzana 'Lara' Otčenášková

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba.ladies, eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.